Βαθμολογία

"Ο Φαλκάο θα παραμείνει όνειρο"

Ο Μπέπε Μαρότα αποκάλυψε ότι η Γιουβέντους δεν θα ντύσει τελικά στα ασπρόμαυρα τον Φαλκάο, ενώ αντίθετα επανέλαβε πως δεν θα παραχωρηθεί ο Αρτούρο Βιδάλ.

"Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα. Το σίγουρο είναι πως το Champions League δεν είναι πρωτάθλημα αλλά ένα τουρνουά και όπως μας δίδαξαν πέρυσι τα ματς με τη Γαλατάσαραϊ χρειάζεται να σε ευνοήσουν και οι συγκυρίες για να περάσεις στον επόμενο γύρο.

Ο όμιλός μας (με Ατλέτικο Μαδρίτης, Ολυμπιακό, Μάλμε) είναι καλοδεχούμενος", δήλωσε αρχικά για την κλήρωση των ομίλων του Champions League ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, ο οποίος φυσικά δεν γινόταν -στο Πριγκηπάτο όπου βρισκόταν- να αποφύγει την ερώτηση για τον... Φαλκάο.

"Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω για τον Φαλκάο. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε με τον μάνατζερ Πέδρο Μέντες ούτε με την Μονακό. Ο Φαλκάο ήταν ένα όνειρο και έτσι θα παραμείνει.

Εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές δεν είναι η περίπτωση του παίκτη που βρίσκεται έξω από την πόρτα μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρότα, ο οποίος αναφέρθηκε και στους Βιδάλ και Λουιζάο.

"Έχουμε πει ότι δεν επιθυμούμε να παραχωρήσουμε τον Βιδάλ και ότι δεν φύγει από τη Γιουβέντους. Δεν έχουμε κάνει κάποια διαπραγμάτευση με τη Μπενφίκα για Λουιζάο, η άμυνά μας θα παραμείνει όπως έχει".