Βαθμολογία

Θα παλέψει για την παραμονή το Ναρθάκι

Το Ναρθάκι πέρυσι, κατάφερε να σωθεί και να παραμείνει στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, όπου θα αγωνίζεται και την σεζόν που μας έρχεται. Φυσικά και φέτος στόχος είναι η παραμονή, όπως επίσης και το καλό ποδόσφαιρο, ώστε να χαίρεται την ομάδα ο κόσμος που πάει στο γήπεδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές, σε ότι κι αν χρειαστούν, ενώ το κλίμα που επικρατεί, είναι ιδανικό μιας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι μεταξύ τους, πράγμα που θα κάνει την χρονιά να περάσει ευκολότερα.

Το καλό ποδόσφαιρο, είναι βασικό στοιχείο που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας και για αυτό θα προσπαθήσουν φέτος, έχοντας όμως το βλέμμα και προς κάτι καλύτερο, αναφορικά με την βαθμολογική κατάταξη της ομάδας στο τέλος του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Μανταλιάς, Μπουλούτσος, Μακρυγιάννης, Νταφόπουλος, Παπακωνσταντίνου.

Ήρθαν: Οικονόμου(Ελευθεριακός), Θύμιος(Αετός Μακρυχωρίου), Σουλιώτης(Ολυμπιακός Αμπελιάς), Δρέλλας(Δυναμό), Αναγνωστόπουλος(Ακαδημία Φαρσάλων), Σαμψωνίδης(ομάδα της Αλεξανδρούπολης), Μπούσιος(Άρης Χαράς).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιάννης Τριάντης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα σωματεία. Η ομάδα μας έχει στόχο την άνετη παραμονή. Διαθέτουμε μικρό ρόστερ σε ηλικία. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φέτος ο ανταγωνισμός να είναι σε υγιή και αθλητικά πλαίσια».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Στάθης Λελεντζής, Θανάσης Λελεντζής και Ηλίας Νανάς. Αναλυτικά όσα είπαν.

Στάθης Λελεντζής: «Κατ’ αρχάς εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, σε όλα τα σωματεία του Νομού. Έχουμε μια νεανική ομάδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία».

Θανάσης Λελεντζής: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παραμείνουμε στην κατηγορία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ηλίας Νανάς: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με αξιοπρεπή πορεία και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία».