Βαθμολογία

Υψηλές βλέψεις και φέτος για τον Απόλλων Βρυσιών

Ο Απόλλων Βρυσιών, είναι μια από τις ομάδες που πέρυσι πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ φέτος, θα μπορούσε να παίξει και στην Α1’ Ερασιτεχνική, λόγω της μη συμμετοχής του Πυργετού στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας, επέλεξαν να αγωνιστούν στην Β’ ΕΠΣΛ, καθώς δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις για να αγωνιστεί η ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Έτσι, για ακόμα μια χρονιά, η ομάδα των Βρυσιών έχει υψηλούς στόχους στην Β’ Ερασιτεχνική, όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι, να καταφέρει να πάρει την άνοδο στο τέλος της χρονιάς. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέλαβε ένας καταξιωμένος προπονητής, ο Λεωνίδας Τασιούλης, ενώ η διοίκηση αποτελείται από ανθρώπους που πριν λίγα χρόνια, έπαιζαν ποδόσφαιρο στην ομάδα.

Το κλίμα, είναι ιδιαίτερα θετικό στον Απόλλωνα, με τους ποδοσφαιριστές να αποτελούν μια μεγάλη παρέα, που θέλει φέτος να κάνει την διαφορά και να φτάσει την ομάδα του χωριού όσο πιο ψηλά γίνεται. Βέβαια, αρκετοί ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν πέρυσι τον κορμό της ομάδας αποχώρησαν, ωστόσο η διοίκηση κάλυψε τα κενά, φέρνοντας ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία, αλλά και άλλους πιο έμπειρους που ο καθένας έχει γράψει την δική του ιστορία στο ερασιτεχνικό, αλλά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Γκόβαρης, Λούκωτος, Κίτσιος, Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος, Γιαχνής, Μπλέτσας, Καμπουρούδης.

Ήρθαν: Αρβανιτοζήσης Γ.(Ατρόμητος Βαμβακούς), Αρβανιτοζήσης Δ.(Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων), Γαϊτανίδης(ομάδα της Καρδίτσας), Γιαννιτσίδης(ομάδα των Τρικάλων), Λάμπρου, Μπακογιάννης(Ολυμπιακός Αμπελιάς), Τσιτσικλής(Αχιλλέας Φαρσάλων), Θεοδώρου(Ατρόμητος Βαμβακούς), Αγγελάκης(Ακαδημία Φαρσάλων).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Χρήστος Καρασάββας, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Επιλέξαμε να αγωνιστούμε στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αντί για την Α1’, λόγω του ότι ειδοποιηθήκαμε με καθυστέρηση από την ΕΠΣΛ για το ότι θα μπορούμε να παίξουμε σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το μάθαμε γύρω στις 10 Αυγούστου και για εμάς ήταν πολύ δύσκολο να συμμετέχουμε, διότι όλες η ομάδες της Α1’ ΕΠΣΛ, είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους αρκετό καιρό πριν, ενώ εμείς και οικονομικά και μεταγραφικά είχαμε καθυστερήσει πολύ. Για αυτό και επιλέξαμε αυτήν την κατηγορία. Με 20 μέρες προετοιμασία που είχαμε περιθώριο από τις 15 Αυγούστου, μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα, είχαμε περιορισμένο χρόνο να κάνουμε προετοιμασία, αλλά και να βρούμε τις κατάλληλες μεταγραφές. Αναφορικά με την ομάδα μας, πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια, έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, όπου κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. Με την έλευση κάποιων παικτών, λόγω οργάνωσης της ομάδας, αλλά και λόγω γηπέδου, γνωριμιών και παρέας, προσπαθούμε να πρωταγωνιστούμε κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και ο πρωταθλητισμός. Έχουμε λίγους ποδοσφαιριστές από το χωριό, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να έχουμε μια καλή ομάδα, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας, λόγω γηπεδικών εγκαταστάσεων, παρέας, αλλά και τις σχέσεις που έχουν τα παιδιά με τα μέλη της διοίκησης».

Ο προπονητής του Απόλλωνα Βρυσιών, κύριος Λεωνίδας Τασιούλης, δήλωσε τα εξής: «Είναι η πρώτη μου χρονιά φέτος σε αυτήν την ομάδα. Ήρθα σε μια ομάδα, που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα και έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Βέβαια, έχουμε μια αλλαγή στο ρόστερ, σε ποσοστό γύρω στα 70%. Από τους παίκτες που πέρυσι πήραν το πρωτάθλημα έμειναν τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές και ήρθαν αρκετοί με μεταγραφή. Είναι όλοι νέα παιδιά και με την προσθήκη δυο έμπειρων παικτών, θα αποκτήσουμε την ποιότητα που θέλουμε να έχουμε στα παιχνίδια. Εμείς, ευελπιστούμε σε μια καλή χρονιά και να έχουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό θα έρθουν οι νίκες. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Το φορτίο που έχουμε από την περσινή χρονιά, είναι αρκετά βαρύ, γιατί η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Άρα εμείς για να θεωρηθούμε επιτυχημένοι πρέπει να φτάσουμε ψηλά και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα. Τα παιδιά υπακούουν και έχουν θέληση στις προπονήσεις».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Δημήτρης Βαΐτσης, Δημήτρης Αρβανιτοζήσης και Χάρης Βαΐτσης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Δημήτρης Βαΐτσης: «Στόχος μας είναι φέτος, να βγάλουμε καλούς παίκτες από εδώ, αλλά από εκεί και πέρα να έχουμε μια καλή πορεία και να καταφέρουμε να βγούμε φέτος. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και υπάρχει μια άριστη συνεργασία με όλους».

Δημήτρης Αρβανιτοζήσης: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ μια καλή χρονιά για όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πρώτος μας στόχος είναι να παίζουμε πάνω από όλα καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έρχεται κόσμος στο γήπεδο και να το ευχαριστιέται. Επιπλέον, ποντάρουμε στην ανάδειξη των νέων παιδιών. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα νέα παιδιά και θα είμαστε δίπλα τους».

Χάρης Βαΐτσης: «Η ομάδα μας, έχει πολλές δυνατότητες να ανέβει κατηγορία και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να παίξουμε καλύτερα».