Βαθμολογία

Θέλει να αναδείξει ταλέντα η Ακαδημία

Η Αθλητική Ένωση Φαρσάλων-Ακαδημία Αχιλλέα, είναι μια ομάδα που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή. Πρόκειται για μια ομάδα με νεαρά παιδιά, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να διακριθούν στο ποδόσφαιρο και το μέσο για να γίνει αυτό, είναι η ομάδα της Ακαδημίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής της ομάδας, παρέμεινε ο κύριος Γιάννης Βασιλείου, που καταφέρνει αυτά τα χρόνια να διαχειρίζεται τόσα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάλα. Από εκεί και πέρα, οι στόχοι της ομάδας, είναι να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο άνετα στην κατηγορία και να προωθήσει παράλληλα νέους ποδοσφαιριστές, τόσο σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής των Φαρσάλων, όσο και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μικρός, ενώ και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι ποιοτική, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι κάθε χρόνο αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές φεύγουν από την ομάδα για να παίξουν είτε στον Αχιλλέα Φαρσάλων, είτε σε άλλες ομάδες της περιοχής. Το κλίμα είναι καλό και όλοι οι παίκτες είναι μεταξύ τους σαν μια οικογένεια.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Θεοχαρόπουλος, Θανόπουλος, Αγγελάκης, Τσούλης, Παλιούρας, Βασιλόπουλος, Θεοχάρης, Κατσικόπουλος.

Ήρθαν: Πέτσας, Καψιώχας, Παπαγεωργίου, Νταφόπουλος(Αχιλλέας Φαρσάλων).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιάννης Βασιλείου, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Στόχος μας φέτος, όπως και κάθε χρονιά, είναι να βάλουμε νέα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο και να αναδειχτούν μέσα από αυτήν την προσπάθεια, ώστε στο μέλλον να πλαισιώσουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων, αλλά και άλλες ομάδες της περιοχής. Μακάρι να έχουν τις δυνατότητες να προχωρήσουν και παραπάνω στο ποδόσφαιρο. Το κλίμα στην ομάδα, είναι οικογενειακό. Πρώτα κοιτάμε χαρακτήρες και μετά ποδοσφαιριστές, γιατί το βασικό για εμάς είναι ο χαρακτήρας και η παιδεία των παιδιών».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Δημήτρης Σπυρόπουλος, Βασίλης Καμπέρης και Κωνσταντίνος Σακελλαρίου. Αναλυτικά όσα είπαν.

Δημήτρης Σπυρόπουλος: «Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και θα μάθουμε πολλά καινούρια πράματα μέσα από την προσπάθεια αυτήν. Είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα θα φανεί στην πορεία».

Βασίλης Καραμπέρης: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, να έχουν καλή χρονιά, να είναι υγιείς και να μην αντιμετωπίσουν τραυματισμούς. Με τις οδηγίες του προπονητή μας, πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, μιας και είμαστε ομάδα που βασίζεται σε νεαρά άτομα, που θέλουν να αναδειχτούν».

Κωνσταντίνος Σακελλαρίου: «Έχω δυο χρόνια στην ομάδα και φέτος θα προσπαθήσουμε να σωθούμε όσο πιο νωρίς γίνεται, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στην προσπάθεια που θα κάνουμε».