Βαθμολογία

«Με τον Δωτιέα Αγιάς στην Football League!»

* Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στο athleticlarissa.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις καθώς και τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα

Μία ιδιαίτερα ποιοτική μεταγραφή πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Δωτιέας Αγιάς που καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά όπου και θα μετέχει στη Γ’ Εθνικής, έχοντας υψηλούς στόχους.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Σέρβος επιθετικός Νίκολα Μίλκοβιτς μίλησε στο athleticlarissa.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του Σωτήρη Αντωνίου, ενώ έθεσε ως στόχο την άνοδο της ομάδας!

Αναλυτικά μας είπε: «Είμαι λίγες ημέρες εδώ. Παρόλα αυτά βλέπω πως η ομάδα είναι οργανωμένη και αυτό μου αρέσει. Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά κουρασμένος από τα ταξίδια που έκανα μέχρι να έρθω στην Ελλάδα και την Αγιά. Θέλω κάποιες ημέρες μέχρι να είμαι απόλυτα έτοιμος αλλά σίγουρα όταν πρέπει θα τα δώσω όλα για την ομάδα.

Ευχαριστώ την διοίκηση και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή που θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ως στόχο θέλω να πετύχω την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία με την ομάδα του Δωτιέα».