Βαθμολογία

Πανέτοιμος ο Ηρακλής Λάρισας ενόψει πρωταθλήματος!

* Κέρδισε τον Δωτιέα Αγιάς με 2-0 και είχε και δοκάρι * Δύο γκολ ο Χρήστος Δαλαμπύρας * Με τις ρεζέρβες αγωνίστηκε η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου * Θετικά στοιχεία από τον Σέρβο Μίλκοβιτς

Ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Δωτιέας Αγιάς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 για την ομάδα του Κώστα Κολομητρούση που έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την σέντρα της ερχόμενης εβδομάδας και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση το σωματείο του Ηρακλή. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο χαρισματικός φορ Χρήστος Δαλαμπύρας που έβγαζε φωτιές!

Από την άλλη το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου αγωνίστηκε με τις… ρεζέρβες εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Χρόνο συμμετοχής πήρε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Αγιάς ο Σέρβος επιθετικός Μίλκοβιτς που έδειξε πως είναι ένας καλός φορ που αναμένεται να βοηθήσει.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες και σίγουρα ικανοποιήθηκαν από το θέαμα, αφού οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, σε ένα γήπεδο όμως που ο αγωνιστικός του χώρος δεν ήταν καλός.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Σουτ ο Δημολιός, έδιωξε σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου.

6’ Σουτ ο Κουρούμαλος, δύσκολα σε κόρνερ ύστερα από παρέμβαση του τερματοφύλακα της Αγιάς.

19’ Πάση του Σελήνη στον Σιμούλη, τετ α τετ βρέθηκε ο παίκτης της Αγιάς με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που έδιωξε σε κόρνερ.

36’ Σουτ μακρινό του Μίλκοβιτς, η μπάλα άουτ.

37’ Σέντρα του Κουρούμαλου από αριστερά, κεφαλιά ο Δαλαμπύρας και 1-0.

48’ Σουτ πολύ καλό του Νάστα, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Αγιάς Κωνσταντίνου.

49’ Πάσα Κουρούμαλου στον Δαλαμπύρα που με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα έκανε το 2-0.

90’ Δοκάρι για τον Ηρακλή με τον Χατζηλιάδη.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Πότσης, Σάββας, Τσουτσούμης, Δαλαμπύρας, Ζαφειρίου, Νάστας, Κουρούμαλος.

Έπαιξαν και οι: Μούτσα, Φιλίππου, Κασνακούδης, Καλαμάτας, Ντονούδης, Ξαφάρας, Μπέης, Ρενάτο, Θεοδώρου.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Κωνσταντίνου, Σελήνης, Κόκκας, Τσακάλι, Βαρουξάκης, Σιμούλης, Ντακούλας, Κράβαρης, Μίλκοβιτς, Δημολιός, Λάϊος.

Έπαιξαν και οι: Περδίκης, Κολιός, Γούτος, Παφίλης, Χονδροδήμος, Τσιρογιάννης.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία της κυρίας Τσιοφλίκη.