Βαθμολογία

Χωρίς κόσμο με Νίκη ο Ατρόμητος

Δεν θα βρεθούν οπαδοί του Ατρομήτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την προσεχή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, όπως αποφασίστηκε στη σχετική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. 

Για «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κα ασφάλειας» δεν θα παρευρεθούν οπαδοί του Ατρομήτου στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του κυριακάτικου αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων. 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με έγγραφο στο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού εισηγήθηκε την απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης & μεμονωμένης) των φιλάθλων μας για «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δησμίσιας τάξης κα ασφάλειας» και το αίτημα της έγινε αποδεκτό με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού &Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού».