Βαθμολογία

Πλήγμα με Ντιέγκο Κόστα

Μέχρι έξι εβδομάδες μπορεί να μείνει εκτός γηπέδων ο Ντιέγκο Κόστα και ήδη η Τσέλσι φέρεται να ψάχνει τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό του Ισπανού φορ. Ποιοι είναι στη σχετική λίστα του Μουρίνιο. 

«Πονοκέφαλο» έχει ξεκινήσει να προκαλεί στον Ζοσέ Μουρίνιο το θέμα της επιθετικής γραμμής της Τσέλσι, καθώς μετά τον Φερνάντο Τόρες (είναι προς την έξοδο με προορισμό τη Μίλαν), οι Λονδρέζοι χάνουν ακόμη ένα «όπλο» τους. 

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα που αποχώρησε ως τραυματίας από την χθεσινή (27/8) προπόνηση των «μπλε» και το πρόβλημα που αποκόμισε θα τον αφήσει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα. 

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος πολιτογραφημένος Ισπανός έφυγε από το πρόγραμμα της Τετάρτης, υποφέροντας στον ιγνυακό τένοντα που μπορεί να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι κι έξι εβδομάδες. 

Πλέον η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται για τα καλά σε αναζήτηση φορ, με τους Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό και Τζάκσον Μαρτίνες της Πόρτο να συγκαταλέγονται στην κορυφή της σχετικής λίστας του «Special One». 

Φυσικά, το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει αναλόγως της έκβασης της υπόθεσης του Ισπανού επιθετικού, διότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόρες στη Μίλαν και παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τότε η Τσέλσι δύσκολα θα κινηθεί για επιπλέον λύσεις.