Βαθμολογία

Καραναστάσης: "Να βοηθήσω με την εμπειρία μου"

Πρόκειται ίσως για το μεγάλο αστέρι του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Νομού μας. Πέρυσι ανακοίνωσε την απόσυρση του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μετά από μια καριέρα 18 ετών στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Πέτρο Καραναστάση, που σε μια σχετικά νεαρή για την θέση του τερματοφύλακα ηλικία αυτή των 36 ετών αποφάσισε να κάνει "στροφή" στην καρίερα του και να βοηθήσει την ομάδα της γενέτειρας του, τον Όλυμπο Γόννων να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β' ΕΠΣΛ.

O γκολκίπερ-υπερπολυτέλεια για την κατηγορία έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο athleticlarissa.gr, όπου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και τις εμπειρίες που θέλει να μεταδώσει στους νεότερους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

"Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά με υγεία και αυτό είναι το βασικότερο, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Πάνω απ' όλα λοιπόν να είμαστε γεροί και δυνατοί. Από εκεί και πέρα οι στόχοι της ομάδας είναι να μην μπλέξουμε στις περσινές περιπέτειες, αφού η ομάδα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή μας και όλα τα παιδιά μαζί χωρίς άγχος να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς."

Για το αν αισθάνεται την ανάγκη να μεταδώσει τις εμπειρίες του ως επαγγελματίας στους νέους του συμπαίκτες:

"Σίγουρα το γεγονός ότι έπαιζα σχεδόν 20 χρόνια σε επαγγλματικό επίπεδο θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ. Μακάρι να μπορέσω κι εγώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα νεότερα παιδιά στην ομάδα. Θεωρώ ότι οι γνώσεις μου θα τους βοηθήσουν."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης