Βαθμολογία

Έτοιμο για "μεγάλα ταξίδια" το τρένο του Σ.Σ.Ρ!

Το "intercity" του Σ.Σ.Ρ. είναι έτοιμο να πιάσει υψηλές ταχύτητες. O κατερινιώτης τεχνικός Αλέκος Μπατσαράς και οι παίκτες του δουλεύουν σκληρά για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο πολύ ανταγωνιστικό φέτος πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Σ.Σ.Ρ αποτελείται κατά κύριο λόγο από μια παρέα φίλων που έχει ως στόχο να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και βαθμολογικά να ανεβαίνει σκαλοπάτι - σκαλοπάτι.

Ο σύλλογος δεν προπονείται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αφού το γήπεδο της Ραψάνης δεν είναι έτοιμο και φιλοξενείται προσωρινά στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, ενώ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται μετά τις 21.00, αφού οι περισσότεροι παίκτες εργάζονται μέχρι εκείνη την ώρα. Όλα αυτά όμως μικρή σημασία δείχνουν να έχουν, αφού τα παιδιά που αγωνίζονται στον Σ.Σ.Ρ. παρουσιάζονται πολύ ορεξάτοι στις προπονήσεις και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αχολούνται με αυτό που πραγματικά αγαπούν. Το ποδόσφαιρο...

Πως κινήθηκε ο Σ.Σ. Ραψάνης στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Πιτσίλκας Δ. (ομάδα Θεσ/νίκης), Χρηστάκος (Πρωτέας Αχιλλείου), Καλογιάννης Ν. (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Κατσαμάκας Α. (Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων), Νικολάου Α., Σινάνι Κ., Σινάν Τζ. (Ηρακλής Ομολίου), Ντιντής Α. (Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Μπίμπα Κρ., Σιμογιάννης Γ. (Νέοι ΑΕΛ), Σιμογιάννης Ν.

Έφυγαν: Τσατσανάκος Δ., Γιαννιός Ι., Ζάχος Π., Πανέτας Β.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

Οι δηλώσεις

Νίκος Καλογιάννης (ποδοσφαιριστής): "Να καθιερωθώ δείχνοντας την αξία μου στις προπονήσεις"

"Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και τα σωματεία του νομού. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έχει θέσει υψηλούς στόχους και πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα και είμαστε υγιείς να τους πετύχουμε. Εγώ προσωπικά έχω θέσει ως στόχο να καθιερωθώ, αν φυσικά με επιλέξει ο προπονητής, γιατί είμαι τερματοφύλακας και είναι μια θέση που ή παίζεις ή δεν παίζεις. Πάντως θα προσπαθήσω μέσα από την προπόνηση να τον πείσω."

Σωτήρης Κουτσάκης (ποδοσφαιριστής): "Την μπάλα κάτω και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο"

"Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα να εγκληματιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να δουλέψουμε στο ίδιο μοτίβο με την περσινή χρονιά. Πάνω απ' όλα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, να βάλουμε την μπάλα κάτω και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και από εκεί και πέρα ότι βγει."

Δημήτρης Γκαραγκούνης (ποδοσφαιριστής/διοικητικό μέλος): "Είμαστε μια παρέα που θέλει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο"

"Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία του νομού. Εδώ στον Σ.Σ. Ραψάνης είμαστε μια παρέα φίλων που έχει ως αποκλειστικό στόχο να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Εκ μέρους και των άλλων μελών της διοίκησης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αετό Μακρυχωρίου που μας παραχωρεί το γήπεδο για να μπορέσουμε να κάνουμε την προετοιμασία μας."

Αλέκος Μπατσαράς (προπονητής): "Σωστή προετοιμασία και βλέπουμε..."

"Ο στόχος μας φέτος, όπως και πέρυσι είναι να δουλέψουμε σωστά, να το ευχαριστηθούμε και να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Βασικός στόχος είναι να ολοκληρωθεί σωστά η προετοιμασία. Μέχρι εκεί για αρχή και μετά βλέπουμε. Να ευχηθώ στα υπόλοιπα σωματεία να έχουνε τους παίκτες τους υγιείς και να έχουμε μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα χρονιά."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης