Βαθμολογία

Αισιοδοξία για κάτι καλό στους Γόννους

Πυρετωδώς συνεχίζει να προετοιμάζεται ο Όλυμπος ενόψει της φετινής χρονιάς, που θα τον βρει στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ. Ο προπονητής της ομάδας Αχιλλέας Μάντζαρης δείχνει πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο, αφού η ομάδα του έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα την απόκτηση του "αστεριού" της κατηγορίας Πέτρου Καραναστάση, ενώ οι προπονήσεις γίνονται στο πλέον υπερσύχρονο γήπεδο ερασιτεχνικής ομάδας σε ολόκληρο τον νομό Λάρισας.

Στον Όλυμπο θέλουν να ξεχάσουν την περσινή δύσκολη χρονιά και να κάνουν μια νέα αρχή. Η νοοτροπία που υπάρχει στο μυαλό όλων είναι η εξής: "Σκλήρή δουλειά, άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο..."

Πάντως, με τις υποδομές που υπάρχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όλα συνηγορούν ότι ο Όλυμπος Γόννων θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός από πέρυσι.

Πως κινήθηκε ο Όλυμπος Γόννων στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Καραναστάσης Π. (Τύρναβος 2005), Τσιόπας Ι. (Βουκεφάλας Λάρισας), Γραβάνης Ι., Κυρίτσης Ε. (Αετός Μακρυχωρίου), Ντόντος Κ. (Τοξότης Λάρισας), Τσιρονίκος Δ. (επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας για επαγγελματικούς λόγους).

Έφυγαν: Καράνης Στ. (ομάδα Αθήνας).

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

Το γήπεδο

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Γόννων, το οποίο είναι ίσως το πλέον υπερσύγχρονο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, κυρίως σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο. O χλοοτάπητας του γηπέδου, ο οποίος -χωρίς καμία υπερβολή- θυμίζει αντίστοιχο που χρησιμοποιούν ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο ίδιος από το 1991(!) παρακαλώ. Αυτό οφείλεται στην άριστη συντήρηση που γίνεται στο γήπεδο και στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούνται.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών (110m x 70m) και διαθέτει αυτόματο υπόγειο πότισμα, με μπεκ "Blue Bird" αμερικάνικης προέλευσης που εκτοξέυουν πέντε(!) τόνους νερού ανα ώρα. Ενώ σε περίπτωση δυνατής βροχής το γήπεδο δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, χάρη στην ειδική τεχνολογία απορρόφησης νερού που επιτρέπει στο γήπεδο να στεγνώνει πλήρως το αργότερο μέσα σε τρεις ώρες από το τέλος της βροχής.

Τέλος, να τονίσουμε ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να είναι έτοιμα και τα δύο νέα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου, που θα χρησιμοποιούνται για τις προπονήσεις της ομάδας, ενώ στο σκέπαστρο της κερκίδας θα προστεθούν τέσσερις νέοι προβολείς.

Οι δηλώσεις

Γιάννης Τσιόπας (ποδοσφαιριστής): "Να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά"

"Καταρχήν θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και στους συμπαίκτες μου. Είναι μια καινούρια χρονιά για τον Όλυμπο και ευελπιστούμε ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και θέλουμε να τα βοηθήσουμε να πάνε λίγο παραπέρα. Γι' αυτό και επιστράψαμε κάποιοι έμπειροι όπως είμαστε εγώ και ο Καραναστάσης. Πρώτος μας στόχος είναι να σωθούμε άνετα και αν έρθει η άνοδος θα είναι ευπρόσδεκτοι."

Γιάννης Καναβούρας (ποδοσφαιριστής): "Σκληρή δουλειά για το καλύτερο αποτέλεσμα"

"Να ευχηθώ κι εγώ από την πλευρά μου καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του νομού. Εμείς έχουμε σαν στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φυσικά να αποφύγουμε τα περσινά που η ομάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή. Θα δουλέψουμε σκλήρα στην προετοιμασία για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

Αχιλλέας Μάντζαρης (προπονητής): "Να κάνουμε το κάτι παραπάνω"

"Καλή χρονιά να έχουμε πάνω από όλα με υγεία. Στόχος της ομάδας μας για φέτος είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε κάνει καλές μεταγραφές και σε συνδυασμό με το ταλέντο που υπήρχε από πριν στον σύλλογο θεωρώ ότι θα  πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε την στήριξη της διοίκησης και αυτό είναι το πλέον σημαντικό."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης