Βαθμολογία

«Το σημαντικότερο ματς της δεκαετίας αυτό με τον ΠΑΟΚ»

Για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League, μίλησε ο προπονητής της Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ, χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση της Τούμπας ως «το ματς της δεκαετίας».

Ο αυριανός (28/8, 19:15) επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Europa League, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ζίμπρου, είναι σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις των Θεσσαλονικιών για την φετινή σεζόν. Άλλωστε, διακυβεύεται η παρουσία τους στην συνέχεια της διοργάνωσης. 

Πάντως, για τους Μολδαβούς δεν είναι απλώς ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά για τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για την ιστορική πρόκληση της δεκαετίας, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας. 

Ο Όλεγκ Κουμπάρεφ μιλώντας στο επίσημο σάιτ της UEFA, δήλωσε επίσης πως για να πάρουν οι παίκτες του το ματς της Τούμπας θα πρέπει να κάνουν μία τρομερή εμφάνιση ανάλογη με αυτή της Μολδαβίας. 

«Για ‘μας είναι το πιο σημαντικό ματς της δεκαετίας. Πάντως δεν θα πρέπει να ονειρευόμαστε για το τι θα κάνουμε τους ομίλους, γιατί είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε εκεί. Πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Η νίκη στο πρώτο ματς ήταν εξαιρετικό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς την αξία των αντιπάλων μας. Βέβαια, θα είναι πολύ δύσκολο να υπερασπιστούμε στην Ελλάδα το πλεονέκτημα που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος στο σπίτι του, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε», ανέφερε ο τεχνικός της Μολδαβικής ομάδας.