Βαθμολογία

Περίγελος στο twitter η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά τον αποκλεισμό της ManUtd στο League Cup από από ομάδα της 3ης κατηγορίας με το βαρύ 4-0, ακολούθησε "κράξιμο" στο twitter. Τι είναι καλύτερο από την ομάδα του Φαν Χάαλ; Μάλλον τα πάντα!

Ο Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε απλά στο twitter "hahahaha" με φατσούλες να κλαίνε από τα γέλια, ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ που είναι χωρίς σύλλογο λόγω σοβαρών τραυματισμών έγραψε πως θα πάει αύριο για να δοκιμαστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ... πλακίτσα έκανε και ο Γκάρι Λίνεκερ.

Αυτά φυσικά μετά την απίστευτη ήττα της ManUtd με 0-4 από την Μίλτον Κέινς Ντονς και τον αποκλεισμό της από το League Cup.

Λίγη ώρα μετά το ματς κορυφαίο hashtag παγκοσμίως ήταν το #ThingsBetterThanManchesterUnited. Ο καθένας έλεγε λοιπόν τι είναι καλύτερο από την Μάντσεστερ. Από το να δεις το αμάξι του Τέρι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι σου μέχρι το συκώτι του Πολ Γκασκόιν!

Ίσως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να ευχαριστούν τον Ντέιβιντ Μόγιες για την 7η θέση πέρσι, ενώ ο Άνχελ ντι Μαρία που είχε υπογράψει λίγες ώρες πριν δέχτηκε να μην παίζει Champions League, αλλά να μην παίξει ούτε League Cup... είναι βαρύ.