Βαθμολογία

Θρίαμβος ΑΠΟΕΛ!

Πραγματοποιώντας, λοιπόν, σπουδαία εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει στη ρεβάνς 4-0 της Άαλμποργκ, και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Σκανδιναβία, να περάσει στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Οι Κύπριοι ήταν σαρωτικοί και άνοιξαν το σκορ στο 29' με ωραίο πλασέ του Βινίσιους. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (44') ο Ντε Βινσέντι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων και με κοντινή προβολή, μετά από κόρνερ, έγραψε το 2-0. Το... κοντέρ ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην επανάληψη (64') ο Στάθης Αλωνεύτης με ωραίο πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ, με τον Σέρινταν έντεκα λεπτά μετά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Μαντούκα (61' Αλωνεύτης), Ντε Βινσέντι (82' Εφραίμ), Σέρινταν (79' Τζιμπούρ).

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: Λάρσεν, Κρίστενσεν (46' Ντάλσγκααρντ), Πέτερσεν, Τελάντερ, Μπλάμπιεργκ (62' Γκόρτερ), Μπόρστινγκ (46' Ελένιους), Βουρτζ, Ρίσγκαρντ, Τόμσεν, Ενεβόλντσεν, Γιάκομπσεν.