Βαθμολογία

Και επίσημα στην Έβερτον ο Ετό!

Κάτοικος «Γκούντισον Παρκ» με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Σάμουελ Ετό! Η 'Εβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βρετανικό σύλλογο. «Τον γνώρισα και είχαμε μια πολύ θετική συζήτηση. Εξεπλάγην με το πόσο διψασμένος είναι. Θέλει να κάνει αυτά που έκανε στα 15 του όταν πήγε στην Ισπανία αν και έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του. Έχει όμως πολλά να αποδείξει, από μία άποψη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και νομίζω ότι η Έβερτον είναι η ιδανική ομάδα για εκείνον. Οι οπαδοί θα τον υποδεχθούν με θέρμη, αλλά από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την φυσική του κατάσταση, ώστε να βγάλουμε το καλύτερο από αυτόν», τόνισε για την προσθήκη του Ετό ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Από την πλευρά του ο Καμερουνέζος άσος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ομάδας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει η Έβερτον.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εδώ έχω την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή τις προηγούμενες ημέρες και συμφωνήσαμε ότι αυτό ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει. Εντυπωσιάστηκα με τον ενθουσιασμό του και την γνώση του για το άθλημα, αλλά και το όραμα που έχει πάνω σε αυτό. Πιστεύω πως μπορώ να μάθω ακόμη περισσότερα δίπλα του».