Βαθμολογία

Ο Δημάκος προπονητής τερματοφυλάκων στον Δωτιέα Αγιάς

* Ανακοίνωσε Μίλκοβιτς, επιστρέφει ο Λεμά! * Την Πέμπτη φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας στη Νεάπολη

Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς προσπαθεί να οργανωθεί όσο καλύτερα μπορεί σε όλα τα επίπεδα. Έτσι λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες απέκτησε και προπονητή τερματοφυλάκων με σκοπό να δουλεύουν καλύτερα οι κίπερ της ομάδας (Σταυράκης – Λαμπρόπουλος – Κωνσταντίνου).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο λόγος για τον κ. Δημάκο Γιώργο που θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία στους τερματοφύλακες της ομάδας. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία προπονητής τερματοφυλάκων, έχει εργαστεί εκεί σε αρκετές ομάδες και στην Ελλάδα στον Εθνικό Αστέρα. Είναι 43 ετών και έχει σίγουρα να δώσει πάρα πολλά με τις γνώσεις τους, καθώς και το μεράκι που έχει για τη δουλειά του.

Απέκτησε Μίλκοβιτς

Ο Δωτιέας Αγιάς απέκτησε τον 27χρονο Σέρβο επιθετικό Νίκολα Μίλκοβιτς που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Καρδίτσας, έχοντας σημειώσει 9 γκολ. Ο παίκτης την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Πριν την ομάδα της Καρδίτσας έχει αγωνιστεί σε ομάδες τις Σερβίας (Βάρνταρ και Νις).

Αλλαγή δεδομένων με Λεμά!

Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες με τον επιθετικό Λεμά. Όπως ενημερωθήκαμε από την διοίκηση, ο παίκτης αντιμετώπισε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που δεν γνώριζε αρχικά η ομάδα. Ο παίκτης ενημέρωσε εδώ και λίγες ώρες τη διοίκηση και ο παίκτης κρίνεται κάτω από νέα δεδομένα. Μάλιστα τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στην Αγιά!

Φιλικό με Ηρακλή Λάρισας

Τέλος την προσεχή Πέμπτη ο Δωτιέας Αγιάς θα αντιμετωπίσει στη Νεάπολη τον Ηρακλή Λάρισας στις 6 το απόγευμα σε φιλική αναμέτρηση.