Βαθμολογία

Προτάθηκαν Χόλγκερσον και Μίλα στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ έχουν ενταθεί οι προσπάθειες για απόκτηση παικτών και ήδη εξετάζονται περιπτώσεις για την θέση του στόπερ αλλά και μεσοεπιθετικό. Προτάθηκαν Χόλγκερσον και Μίλα.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει τις τελευταίες ημέρες να καλύψει τα κενά που υπάρχουν όπως είναι αυτή του στόπερ αλλά και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όπως αναφέρουν τα «Σπορ του Βορρά» και την «Arena Press» φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού της Χέλσινμποργκ, Μάρκους Χόλγκερσον.

Ο Χόλγκερσον είναι γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1985 και έχει ύψος 1,93 μ. Έχει αγωνιστεί στην Άνγκελχολμς από το 2005 έως το 2008 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Χέλσινμποργκ., στην οποία έμεινε για μία διετία και είχε 80 συμμετοχές και 5 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στο MLS και τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Επέστρεψε στην Ευρώπη τον περασμένο Ιανουάριο για λογαριασμό της Γουίγκαν. Με την αγγλική ομάδα είχε μόνο μία συμμετοχή και έτσι στη συνέχεια επέστρεψε στην Χέλσινμποργκ.

Όσον αφορά την θέση του μεσοεπιθετικού έχει προταθεί ο Σεμπάστιαν Μίλα ο οποίος αγωνίζεται στην Σλασκ Βρότσλαβ και θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Εκτός από την Πολωνία έχει αγωνιστεί στην Βαλερένγκα και στην Αούστρια Βιέννης.