Βαθμολογία

Πανέτοιμος για την πρόκληση της Β' ΕΠΣΛ

Σκληρή δουλειά για μια άνετη παραμονή. Αυτό είναι το σύνθημα στο μυαλό όλων στον Κεραυνό Δένδρων. Η ομάδα που επανιδρύθηκε πέρυσι και από την πρώτη κιόλας χρονιά της πανηγύρισε την άνοδο στην Β' ΕΠΣΛ δεν μπορεί να θέσει χαμηλούς στόχους.

Το γεγονός ότι η διοίκηση ειδικά αποτελείται από ανθρώπους που έχουν δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδας, αλλά και στην οργάνωση που παρουσιάζει στην προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι μεταγραφικές κινήσεις λίγες, αλλά ουσιαστικές. Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα των Δένδρων παίζουν μόνο άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Γι' αυτό και όλο το χωριό τους στηρίζει και ξέρει ότι μπορούν να πετύχουν.

Πως έχει κινηθεί ο Κεραυνός Δένδρων στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τώρα:

Ήρθαν: Τσένης Ε., Καλαμάς Δ., Τσούτσος Α., Γκάτης Α.Σ.

Έφυγαν: -

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

Οι δηλώσεις

Μίλτος Ταυλαρίδης (βοηθός προπονητή): "Να έχουμε περισσότερα παιδιά από το χωριό στην ομάδα"

"Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα έχει δύο βασικούς στόχους. Ο πρώτος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ο δεύτερος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Παράλληλα, θέλουμε να αγωνίζονται στην ομάδα όσο γίνεται περισσότερα παιδιά από το χωριό. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι έχουμε κοντά μας την διοίκηση που μας στηρίζει σε ότι κάνουμε. Καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες του νομού."

Θανάσης Γκάτης (ποδοσφαιριστής): "Είμαστε μια παρέα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο"

"Η ομάδα δημιουργήθηκε και πάλι πέρυσι και από την πρώτη κιόλας χρονιά κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο. Αυτό κάτι δείχνει. Εγώ ήρθα φέτος να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία και ο κύριος λόγος είναι ότι είμαι από το χωριό. Αν δεν την στηρίξουμε εμείς οι ντόπιοι, τότε ποιος θα το κάνει; Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να πετύχουμε το καλύτερο. Είμαστε μια παρέα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο."

Λάμπρος Ντόνας (ποδοσφαιριστής): "Πολύ τυχεροί που είμαστε εδώ"

"Η ομάδα μας επαναδημιουργήθηκε πέρυσι με πολύ κόπο και μεράκι παλιών ποδοσφαιριστών και ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα. Το χωριό μας ήταν πολύ φτωχό χωρίς ομάδα και ήταν πολύ σωστή η απόφαση να την ξαναφτιάξουμε από την αρχή. Οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο έχουν θυσιάσει πολύ χρόνο και χρήμα για να βρίσκεται ο Κεραυνός εδώ που είναι σήμερα. Πέρα από αυτό πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι συνεχώς κοντά μας και μας στηρίζουν. Επιπλέον, όλο το χωριό βοηθάει στην προσπάθεια μας. Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε εδώ, γιατί το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μας είναι πολύ έντονο. Η ομάδα στελεχώνεται από παλιούς γνωστούς στην Θεσσαλία ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Βασίλης ο Τσιάτας, ο Χρήστος ο Τασούλας, ο Φάνης ο Μπατραλέξης και ο προπονητής μας ο κ. Ταυλαρίδης που έχει τρομερές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο. Οι νεότεροι παίκτες θα κερδίσουν πολλά από την παρουσία τους εδώ. Καταλήγοντας, να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης