Βαθμολογία

Ανασύνταξη στον Ροδιακό

Στον Ροδιακό θέλουν να αφήσουν πίσω τους την πολύ κακή περσινή χρονιά, που βρήκε την ομάδα να υποβιβάζεται στην Β΄ ΕΠΣΛ και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Γι' αυτόν τον λόγο τον νέο 27μελές(!) Δ.Σ. του συλλόγου, που αποτελείται μόνο από άτομα κάτω των 25 ετών προχώρησε σε εξαιρετικές κινήσεις για το καλό της ομάδας.

Νέος προπονητής θα είναι ο ταλαντούχος κόουτς Αποστόλης Κορομηλάς, ενώ το καμάρι της Ροδιάς ενισχύθηκε με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με πιο ηχηρό όνομα, αυτό του Απόστολου Καλέση, που πέρυσι εντυπωσίασε με την φανέλα του Δαμασιακού. Παράλληλα, με την λευκή φανέλα θα αγωνίζονται και του χρόνου επτά από τους περσινούς βασικούς παίκτες, με πιο σημαντική ανανέωση να είναι αυτή του 27χρονου Ιταλού Τζουζέπε Ρόκα, ο οποίος αν και είχε δελεαστικές προτάσεις από Αμπελωνιακό, Βρυότοπο, Νίκαια και τις δύο ομάδες της Φαλάνης προτίμησε να μέινει.

Από τις κινήσεις της διοίκησης λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι η άνοδος είναι ο μόνος στόχος στο μυαλό των ανθρώπων του Ροδιακού.

Πως έχει κινηθεί ο Ροδιακός στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Τσιαπάρας Ν., Δράμης Ι., (Αμπελωνιακός), Κούρτης Δ., Γαλάρας Α., Δαμασιώτης Δ. (Λάρισα 2012), Λαζαρίδης Α., Τζόγκας Β. (Ιπποκράτης), Καλέσης Απ. (Δαμασιακός), Λόλας Δ. (Ακαδημία Τυρνάβου), Γεωργιάδης Σπ. (Διογένης), Γιολδάσης Β., Χαραλαμπόπουλος Ν.

Έφυγαν: Μόρας Ν. (Σμόλικας Φαλάνης), Ματζαφλάρης* (Δασοχώρι), Πατρίκου Α.*, Αλεξόπουλος Α.*, Σιαμέτης Ν. (Αμπελωνιακός), Κακαράτζας Μ.*, Παζόλης Σ. (Φαλανιακός), Κάτσας Α. (Κίσσαβος Συκουρίου), Σουνσέα Φ. (Λαρισαϊκός).

* δανεικοί

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

Η διοίκηση

Ο πρόεδρος του Ροδιακού, Χρήστος Γιαννούλας με τον αντιπρόεδρο Βαλάντη Τσίτσια

Οι δηλώσεις

Αποστόλης Κορομηλάς (προπονητής): "Χωρίς άγχος για την άνοδο"

"Ήρθα σε μια νέα ομάδα και όπως πάντα στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Έχω βρει ένα πολύ καλό ρόστερ από τον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Αλεξούλη και θεωρώ ότι σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει η ομάδα θα τα πάει πολύ καλά. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και όλους τους παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία. Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγχωθούμε κιόλας. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά να επιστρέψει η ομάδα στην Α'1."

Δημήτρης Κούρτης (ποδοσφαιριστής): "Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα"

"Ήρθα σε μια καινούρια ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι και τα υπόλοιπα παιδιά είναι νέα σε ηλικία. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την διοίκηση και από τον προπονητή που με εμπιστεύονται. Να ευχηθώ και από την πλευρά μου καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με όσο γίνεται λιγότερους τραυματισμούς."

Χρήστος Παππάς (ποδοσφαιριστής): "Σκληρή δουλειά για να πρωταγωνιστήσουμε"

"Η νέα μια νέα χρονιά για μας και ειδικότερα για εμένα, αφού ήρθα σε μια καινούρια ομάδα. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε."

Χρήστος Γιαννούλας (πρόεδρος): "Στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς"

"Στόχος της ομάδας μας είναι μόνο η άνοδος. Είμαστε μια νέα διοίκηση που αποτελείται από 27 μέλη και επειδή είμαστε όλοι νέοι σε ηλικία έχουμε πολλή όρεξη για δουλειά. Έφυγαν αρκετοί παίκτες, αλλά ήρθαν και πολλοί, ωστόσο θεωρώ ότι η ομάδα θα δέσει. Έχουμε έναν μέσο όρο ηλικίας 22-23 ετών και αυτό είναι πολύ καλό. Πρέπει να επιστρέψουμε στην Α'1 και να πρωταγωνιστήσουμε, γιατί αυτή είναι η θέση μας άλλωστε. Ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς, στις 4 Αυγούστου και θεωρώ ότι αυτό θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς."

Από την διοίκηση του Ροδιακού ανακοινώνεται ότι ο ετήσιος χορός του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/9 και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να περάσουν μαζί τους μια αξέχαστη βραδιά με τον γνωστό κλαρινοπαίκτη Νίκο Φιλιππίδη.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης