Βαθμολογία

Παναργειακός: Τέλος ο Καλιτζάκης

Δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τεχνικός διευθυντής στον Παναργειακό ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Ο παλαίμαχος άσος δεν δέχτηκε την οικονομική πρόταση της νέας διοίκησης και οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:     

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον κο Γιάννη Καλιτζάκη, όπου κατείχε την θέση του τεχνικού Διευθυντή, λόγω οικονομικής ασυμφωνίας και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία. Η νέα διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τον κο Καλιτζάκη αλλά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Η νέα νόμιμη διοίκηση της ομάδας, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η οποιαδήποτε συμφωνία να είναι η πιο συμφέρουσα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, για τον Παναργειακό. Η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα και οποιοδήποτε εμπόδιο στην πορεία της προς την άνοδο, δεν την πτοεί. Οι διοίκηση του Παναργειακού, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τον αξιόλογο προπονητή της, Λουτσιάνο ντε Σόουζα και τους παίκτες της, που με την σειρά τους εργάζονται με επαγγελματισμό και αγάπη για την ομάδα. Η δύναμη του Παναργειακού πηγάζει από τη βάση του που είναι ο λαός του, οποιαδήποτε ασύμφορη πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή!