Βαθμολογία

«Ο Ροναλντίνιο θέλει να έρθει, αλλά εμείς πλέον όχι»!

Αρνητικός φάνηκε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Ροναλντίνιο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο παίκτης και ο μάνατζερ του πιέζουν ακόμη για τη μεταγραφή.

Θέλει να έρθει ο Ροναλντίνιο στην ομάδα σου και εσύ του ρίχνεις «πόρτα»! Όχι, δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας, αλλά αυτό που αποκάλυψε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας.

Ο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, μιλώντας σε τουρκικό Μέσο, αναφέρθηκε στο... σίριαλ με τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ, το οποίο απασχολεί τον Τύπο από την προηγούμενη σεζόν. 

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως αν και ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, ώστε να γίνει το «deal» και ο αδερφός-μάνατζερ του επιμένει για να επιτευχθεί συμφωνία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θέλει πλέον να αποκτήσει τον «Ρόνι». 

«Ο αδερφός του Ροναλντίνιο είναι ακόμη στην Τουρκία και μου λέει πως ο Βραζιλιάνος θέλει να έρθει στην ομάδα. Τώρα όμως δεν θέλουμε εμείς. Η Μπεσίκτας ενδιαφερόταν γι’ αυτόν πέρυσι. Έχουμε βρει άλλον για στη θέση του. Αν και έχει ρίξει τις απαιτήσεις του δεν πρόκειται να γίνει η μεταγραφή», τόνισε ο πρόεδρος των «μαύρων αετών».