Βαθμολογία

«Στο πρώτο... τεμπελιάσαμε»!

Πολλά παράπονα από τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι με τη Λέστερ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε από τους παίκτες του ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «μπλε» του Λονδίνου μπορεί να επικράτησαν με σκορ 2-0 των νεοφώτιστων, το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, ο «special one» καλείται να δουλέψει στον τομέα της νοοτροπίας...  

Τα γκολ των Ντιέγκο Κόστα και Αζάρ χάρισαν ακόμα τρεις βαθμούς στην Τσέλσι, για να συνεχίσει με το απόλυτο η ομάδα του Μουρίνιο στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Αγγλία, όμως, η νίκη ήρθε πάρα πολύ δύσκολα.

Αυτό, λόγω και του τρόπου με τον οποίο παρουσιάστηκαν οι «μπλε» στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν φόρτσαραν από το ξεκίνημα και αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον Πορτογάλο προπονητή.

«Όλη την προηγούμενη εβδομάδα επέλεξα να προπονούμαστε το απόγευμα γιατί το πρωί, με τέτοιο καιρό, σε πιάνει η ... τεμπελιά. Χάνεις εκρηκτικότητα και ένταση και δεν αποδίδεις όπως θα έπρεπε... Δεν φορτσάρεις και κάποια στιγμή ξυπνάς και αντιλαμβάνεσαι πως έφυγε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν... τεμπέληδες στο πρώτο μέρος με τη Λέστερ και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου κάποια πράγματα, ήμασταν καλύτεροι, πιο ενθουσιώδεις στο ματς, πήραμε αρκετές χαμένες μπαλιές και τα καταφέραμε. Βέβαια, συνείσφερε και ο Κουρτουά που έπιασε το τετ-α-τετ...» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο.