Βαθμολογία

"Δεν απειληθήκαμε από τον Παναθηναϊκό"

Ο σκόρερ του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-1). Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της ομάδας της Βοιωτίας στη Superleague.

Αναλυτικά:

"Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία πάνω απ' όλα. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να δέσουμε ως ομάδα. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά αν και στα φιλικά δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κλείσαμε τα ατού του Παναθηναϊκού, δεν απειληθήκαμε.

Στην Ελλάδα όταν φτάνεις σε μια ηλικία όπως η δική μου αρχίζουν να λένε διάφορα. Όμως καθρέφτης το γήπεδο και η προπόνηση".

Για την κίνηση που έκανε στη φάση του γκολ: "Προσπάθησα να «χαθώ» από τα μάτια του φτάνοντας στη μπάλα πιο γρήγορα. Είναι και θέμα τύχης".

Για το θέμα του γηπέδου στη Λιβαδειά: "Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πρόβλημα με το γήπεδό μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Πρέπει να τα δίνουμε όλα όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Θα είμαστε δυνατοί και σε ουδέτερες έδρες αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Για τη σωτηρία: "Θα είναι δύσκολη χρονιά. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ. Θα μετρήσει και η διάρκεια. Ότι πήραμε ένα πόντο σήμερα είναι καλό αλλά θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια. Να έχουν διάρκεια και να κερδίζουν τα παιχνίδια με ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Το ποδόσφαιρο είναι και λίγο παράξενο. Σήμερα και να χάναμε δεν θα μας έλεγε κανείς τίποτα. Όμως με ματς με ομάδες του δικού μας βεληνεκούς θα υπάρχει μεγαλύτερο άγχος. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος".