Βαθμολογία

Η Μενεγάκη αγόρασε διαμάντια στη Μύκονο

Τελικά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Και πως να το καταλάβουν άλλωστε. Η κάμερα του Nassos Blog ήταν χθες στη Μύκονο όπου διακριτικά κάλυψε την βόλτα της Ελενίτσας με την προστατευόμενη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα καλντερίμια στα Ματογιάννια.

Τα «κορίτσια» δεν άντεξαν και με περισσή συστολή πέρασαν την πόρτα γνωστού κοσμηματοπωλείου. Εκεί  λοιπόν η Ελένη είδε κομμάτια που δεν είχε δεί ξανά στο παρελθόν και εντυπωσιάστηκε. Βλέπετε έχει επαφή από μικρή με πανάκριβα κοσμήματα.

Για όσους δεν γνωρίζουν  ο Αύγουστος είναι μήνας που το νησί και οι κοσμηματοπώλες προμηθεύονται σπάνια  κοσμήματα μεγάλης αξίας. Κι αυτό διότι πωλούν ακριβά σε ξένους rich and Famous που φτάνουν στο νησί για διακοπές.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο blog μας πώς η παρουσιάστρια χρησιμοποιώντας την κάρτα της αγόρασε βραχιόλια με διαμάντια αξίας περίπου 25.000 ευρώ…

Αυτά είναι. Όπως λειτουργεί και η νοικοκυρά στην οποία απευθύνεται η παρουσιάστρια. Ξυπνάει μια μέρα και λέει «Α… μου αρέσουν αυτά τα διαμάντια. Ας τα πάρω».

Σε καλή μεριά Ελενίτσα…

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr