Βαθμολογία

7 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι

1. Ο ιδρώτας. Μπορεί και μόνο η λέξη να σου ακούγεται... ανθυγιεινή αλλά οι άντρες το βρίσκουν απίστευτα ερεθιστικό. Το μόνο που βλέπουν είναι μια φυσική λάμψη και μάλλον έχει να κάνει με πρωτόγονα ένστικτα.

2. Όταν τεντώνεσαι. Είτε σε βλέπει να το κάνεις το πρωί λίγο πριν σηκωθείς από το κρεβάτι είτε μετά το γυμναστήριο το stretching είναι ο κρυπτονίτης των αγοριών. Βρίσκουν μοναδικά σέξι σε μια γυναίκα να χαλαρώνει τους μυς της.

3. Όταν θυμώνεις. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση γιατί οι άντρες λατρεύουν τις θυμωμένες γυναίκες. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να κατανοήσουμε. Πιθανόν επειδή όταν η γυναίκα όταν θυμώνει παύει να είναι ευάλωτη και δείχνει ανεξάρτητη.

4. Ακατάστατα μαλλιά. Εσύ μπορεί να ξοδεύεις ώρα στον καθρέφτη για να ισιώσεις και να φτιάξεις τα μαλλιά σου για να βγεις έξω, αλλά το άλλο φύλο σε προτιμά με το look "μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι" για προφανείς λόγους!

5. Τα Baseball καπέλα. Ειδικά αν το καπέλο είναι της αγαπημένης τους ομάδας. Το αθλητικό στιλ και γενικά το ντύσιμο με T – shirt τους ανάβει.

6.  Το να τρως σέξι. Οι μπανάνες δεν είναι σέξι. Οι άντρες όταν τρώνε μπανάνες δεν είναι σέξι. Οι γυναίκες όταν τρώνε μπανάνες...ξαφνικά πολύ σέξι. Γενικά όταν τρως αργά και σέξι οι άντρες βάζουν το μυαλό τους στο πονηρό.

7. Το να ξέρεις κάποιο μουσικό όργανο. Δεν έχει καμία σημασία ποιο. Αλλά σε κάνει 10 φορές πιο καυτή στα μάτια τους. Ανεξήγητο επίσης.

Πηγή: queen.gr