Βαθμολογία

Δωτιέας για μεγάλα πράγματα!

Κέρδισε στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα με σκόρερ τον Τσατσαλίδη και άφησε γι’ ακόμη μία φορά υποσχέσεις

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στα Τρίκαλα, ο Δωτιέας Αγιάς πήρε τη φιλική νίκη με 1-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο 9', με την κεφαλιά του Σαχινίδη να σταματά στο δοκάρι μετά τη σέντρα του Σκούπρα, ενώ η ομάδα της Αγιάς απείλησε στο 26' με τον Τσατσαλίδη να νικιέται στο τετ α τετ από τον Ντάσκα, που απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια.

Εντέλει, ο Δωτιέας βρήκε δίχτυα στο 55', με τον Τσατσαλίδη αυτή τη φορά να αποδεικνύεται πιο εύστοχος και με πλασέ να κερδίζει τον Ντάσκα. Η Λαρισινή ομάδα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάσκας, Σκούπρας, Σκέντος, Καμπλιώνης, Κουτσόπουλος, Παπαευθυμίου, Σαχινίδης, Γεωργάκης, Καραγιάννης, Βαγγελί, Παπανδρέου.

Έπαιξαν και οι: Γιδόπουλος, Τσιαφίτσας, Τσερέπι, Μπασιάκας, Αμπαδιωτάκης, Μηνάς, Χοτζάι.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυράκης, Γούτος, Χότζα, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κουβελάς, Ουέλιγκτον, Κατσίκης, Τσιρογιάννης, Πετρουζέλης.

Έπαιξαν και οι: Κόκκας, Σελήνης, Λάιος, Τσακάλι, Σωτηρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρουξάκης, Κολιός, Κράββαρης, Περδίκης.