Βαθμολογία

Νίκες για Βέροια, ΠΑΣ και Ατρόμητο, ισόπαλοι ΠΑΟΚ και Καλλονή

Βέροια-Ξάνθη 3-2

Η πρώτη αγωνιστική της Superleague συνεχίστηκε την Κυριακή με ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Βέροια. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια κέρδισαν με 3-2 την Ξάνθη.

Βέβαια οι Ακρίτες ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 (από το 2-0), όμως η "βασίλισσα" πήρε τους τρεις βαθμούς με το απίστευτο γκολ του Ντουμίτρου στο 84ο λεπτό.

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Τι και αν έπαιζε με μια ομάδα πιο έτοιμη λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που είχε δώσει και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα και μάλιστα σε ένα σημείο του πρώτου μέρους που δεν είχε πολλά περιθώρια για να αντιδράσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε... πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στους "Ζωσιμάδες" και επικράτησε με 3-1, κάνοντας ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά, όταν και γύρισε... τούμπα τον αγώνα, φτάνοντας σε ένα καθαρό και δίκαιο τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μπαράλες στο 41' έκανε το 0-1, αλλά ο Τσάβες στο 59' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ίλιτς στο 67' έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ και ο Τζημόπουλος στο 70' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Παπαχρήστου (73') με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0

Με γκολ του Παπάζογλου στο 20' ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στο Περιστέρι.

Στην πρώτη του καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί κόντρα στον Πλατανιά, με ένα γκολ που έμελλε να κρίνει εντέλει την αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής (24/8) στο Περιστέρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, αλλά έμειναν πίσω στο σκορ από το 20', μετά την ασίστ του Γιαννούλη στον Παπάζογλου και την εύστοχη κεφαλιά του 27χρονου στράικερ.

Ο Πλατανιάς έψαξε στην συνέχεια την ισοφάριση αλλά δεν είχε τις λύσεις στην τελική προσπάθεια, ενώ είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν πολύ καλό Τσέναμο. Ο Τάτος στο 90' αστόχησε σε πέναλτι, με τον Ζουμπουλάκη να αποβάλλεται στην φάση της ανατροπής.

ΠΑΟΚ-Καλλονή 1-1

ΠΑΟΚ και Καλλονή ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τούμπα.

ε αλλαγμένη κατά τα 4/11 ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Ζίμπρου, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλονής, ωστόσο, δεν τα κατάφερε, αφού προδόθηκε από την αργή του άμυνα και τη φοβερή συνεργασία Καμαρά-Λεοζίνιο.