Βαθμολογία

Η μπίλια έκατσε στο πράσινο του Οικονόμου

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Γιάννουλης, η τοπική ομάδα που τη νέα σεζόν θα μετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ υποδέχθηκε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που προετοιμάζεται για τη Γ’ Εθνική. Τελικό σκορ 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Τόλιος (2) και Αγριόδημος. Για τους γηπεδούχους σκόραρε με πέναλτι ο Μάτος. Η υπεροχή της Τσαριτσάνης ήταν αδιαμφισβήτητη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, πατούσε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, ήταν πολύ καλά προπονημένη, έκλεινε τις διόδους για την αντίπαλη ομάδα και δεν άφηνε κανένα περιθώριο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αντίθετα η ομάδα της Γιάννουλης παρουσιάστηκε κουρασμένη και δεν μπόρεσε να δαμάσει την φιλόδοξη Τσαριτσάνη του Κώστα Κατσάρα. Οι δύο τεχνικοί έβγαλαν τα συμπεράσματά τους ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη κάτι που έκανε την αναμέτρηση να αρχίσει με 15 λεπτά καθυστέρηση. Πάντως για την ιστορία θέλουμε να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι δεν θύμιζε φιλικό, μιας και οι φάσεις ήταν πολύ δυνατές και ο καθένας από την πλευρά του προσπαθούσε για το γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο για δύο λεπτά με σκοπό οι παίκτες να δροσιστούν.

Το φιλμ του αγώνα

14’ Από πάσα του Καλφούτζου, πήρε ο Τόλιος τη μπάλα και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

21’ Από πάσα του Παπαϊωάννου, πήρε την μπάλα ο Τόλιος και έκανε το 0-2 με σουτ.

67’ Μετά από ανατροπή του Καραβασίλη από τον Μανακούσιο ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μάτος.

76’ Ο Αγριόδημος ασταμάτητος με όμορφο πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.   

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαλαμώτης, Αθανασίου, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Μάτος.

Έπαιξαν και οι: Νασιάκος, Φιλιππούλης, Ταστεμερίδης, Καραβασίλης, Μούσιος Δ., Μούσιος Σ., Καλούσης, Μαντζαφλάρας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Γκαμπέτας, Καλφούτζος, Κολιός, Κουμπούρας, Αγριόδημος, Νάνος, Σενκάϊ, Παπαϊωάννου, Καραγκούνης, Τόλιος.

Έπαιξαν και οι: Παναγιώτου, Μάντζιος, Μπαμπάλης, Αράπογλου, Κουλτσιάκης, Τσιάτσιος, Μανακούσιος, Μπαλής, Μπλατσέρι, Ματούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χ., Ακρίβος Κ., Μάνος Κ.