Βαθμολογία

«Να παρουσιαστεί η ομάδα φρέσκη με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του φιλικού με τον Πανηλειακό, στάθηκε στην κούραση που υπάρχει από τις έντονες προπονήσεις, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Μπιλά αλλά και τον Ντερνίς. Αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδια ακόμα μέσα στην προετοιμασία. Δεν είχαμε καλή παρουσία. Προσπαθούμε να μην κόψουμε την προπόνηση αυτό το διάστημα για να παρουσιαζόμαστε «φρέσκοι» στα φιλικά. Ξέραμε ότι τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά από το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθούμε τελευταία. Παρόλα αυτά κάναμε την προσπάθεια, είδαμε κάποιες αδυναμίες μας απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε περισσότερο διάθεση να κλείσει χώρους και σκοπιμότητα στο παιχνίδι του για να σπάσει το ρυθμό να μην τον αφήσει. Είναι πράγματα τα οποία χρειάζεται σιγά – σιγά να προσαρμοζόμαστε γιατί άλλο τα φιλικά παιχνίδια και άλλο τα παιχνίδια που έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Είναι ένα τεστ το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ για την εν γένει συμπεριφορά της ομάδας. Βγήκανε κάποια πράγματα που θέλαμε σε κάποια άλλα κάναμε κάποια λάθη. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας μέχρι το παιχνίδι κυπέλλου να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα τακτικά και το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα φρέσκη. Έχουμε πλέον εικόνα από τα περισσότερα παιδιά, πιστεύουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι και περισσότερη συνοχή θα αποκτούμε και η χημεία μας θα βρίσκεται. Μια εικόνα για το που πάει η ομάδα και πως θα παρουσιαστεί στα παιχνίδια και με τον Ολυμπιακό Βόλου που έχουμε μπροστά μας υπάρχει. Ας ευχηθούμε η εβδομάδα που ακολουθεί να μην έχουμε τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην έδρα μας και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας, η οποία όπως είπα δεν έχει αλλάξει, δεν έχουμε ξεφύγει καθόλου από το πρόγραμμα κάνουμε αυτά που είχαμε προγραμματίσει από την αρχή και ήρθε ένα παιχνίδι βαρύ την επόμενη εβδομάδα».

Για τον Μπιλά: «Σε σχέση με την εικόνα την υπόλοιπης ομάδος ήταν σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί έτσι. Η ομάδα έτσι όπως ήταν η δική μας με συνεχόμενες προπονήσεις ιδιαίτερα έντονες ήτανε φυσιολογικό ένας παίκτης φρέσκος όταν παίξει να ξεχωρίσει. Είδαμε σήμερα πόσο κουρασμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης ήταν φρέσκος θα δούμε τι θα κάνουμε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πάντως έχουμε να συζητήσουμε αρκετά πράγματα, έχουμε ξεπεράσει τον αριθμό που θα θέλαμε να δουλέψουμε. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο όταν επιστρέψει και κάποια πράγματα τα οποία θα φανούνε για τη συνέχεια».

Για τον Ντερνίς: «Ο Ντερνίς εννοείται πως δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής χρόνια είναι σε ένα επίπεδο, πιστεύουμε ότι δεν θα έχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αρχίσει να μπαίνει με την ομάδα. Οι μετρήσεις του ήταν σε καλό επίπεδο δεν πιστεύω πως θα μας πάρει πολύ χρόνο».

Χρήστος Γκατζούλης