Βαθμολογία

«Caveman» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Συνεχίζεται για 7η συνεχή χρονιά το φαινόμενο «Caveman» του Rob Becker, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη. Μια παράσταση που πάνω από 280.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει.

Ο «Caveman» έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του «Broadway», κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του «Caveman» και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way.

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα παρουσιαστεί στο κηποθέατρο στις 25 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. Ο «Caveman» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του, στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων.mΜη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o «Caveman» του Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί.

Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του «Caveman», προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ' ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση... και αυτή είναι η επιτυχία του «Caveman»!

Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλλα! Και αυτό που πετυχαίνει είναι τελικά αυτή τη διαφορετικότητα των δύο φύλλων να την ενώνει, να τη συμφιλιώνει και να την κάνει σάρκα μία!

Ο «Caveman» έχει υπάρξει... ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία!

Συντελεστές

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη

Διασκευή - σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνικά - κουστούμια: Ειρήνη Παγώνη

Μουσική: Πάνος Φορτούνας

Πηγή: thessalianews.gr