Βαθμολογία

Πράσινη η πισίνα του Ζαππείου

Το τελευταίο διάστημα πέρα από τα ρεπορτάζ υπάρχουν και δηλώσεις αθλητών και παραγόντων οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα όσα σας έχουμε αναφέρει για την κατάσταση στα κολυμβητήρια στη χώρα μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές.

Κολυμβητήρια χωρίς άδειες λειτουργίας, σε κακή κατάσταση, με έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή τους και για να βάλουν πετρέλαιο.

Ένα από εκείνα που δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα και που μέχρι πριν λίγο διάστημα το χρησιμοποιούσε για προπόνηση η Εθνική ομάδα Νέων γυναικών είναι αυτό του Ζαππείου. Όπως θα βλέπετε στη φωτογραφία του κειμένου τα νερά της πισίνας έχουν πρασινίσει από το κακό τους.

"Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται οι κολυμβητές δεν αρμόζουν σε αθλητές που θέλουν να παίρνουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις.  Και μόνο το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε αυτές είναι θαύμα. Παρακαλάμε για να βρούμε χώρους προπόνησης.

Ο Άγιος Κοσμάς και το Ζάππειο δεν υπάρχουν και έτσι καταφεύγουμε σε άλλες λύσεις για να μη μείνουμε χωρίς χώρο προπονήσεων. Δε θέλω καν  να μιλήσω για τις καταδύσεις, τα προβλήματα είναι πολύ γνωστά" δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.