Βαθμολογία

Να αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία

Μόνο περαστικός δεν θέλει να είναι ο Άγιος Θωμάς από την Β΄ ΕΠΣ Λάρισας. Άπαντες στο στρατόπεδο της Ασπίδας ονειρεύονται όχι απλώς μια άνετη παραμονή, αλλά και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία με κρυφό όνειρο όλων την άνοδο στην Α'1.

Πάντως, οι στόχοι της ομάδας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σε καμία περίπτωση άπιαστο όνειρο, αφού η μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης και η σκληρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές Βασίλη Κυριάκο και Παύλο Νάκο και τους παίκτες του στις προπονήσεις, δείχνει αν μη τι άλλο ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό σύλλογο που κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα.

Μοναδικό "αγκάθι" στην προσπάθεια του Αγίου Θωμά αυτή τη στιγμή είναι το ζήτημα της έδρας, αφού ο σύλλογος είναι ουσιαστικά άστεγος αυτή τη στιγμή. Πάντως, με τις συντονισμένες προσπάθειες που κάνει η διοίκηση αναμένεται να λυθεί και αυτό το ζήτημα.

Πως κινήθηκε η Ασπίς Αγίου Θωμά στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Σαλοκανάς Α., Λιούτας, Τζίμουλας Μ., Φουσίκας, Πρασσάς, Αραπαζάνης, Καρασίμος, Μπαρτζάλης, Τσιουτσιούμης, Πούλιος, Πανέτσος, Νεράτζης, Ευαγγέλου, Ζάχος.

Έφυγαν: Τράντος, Χλόπτσιος, Ρωμοσιός, Μπουρίτας (δανεικός).

Τα μεταγραφικά αποκτήματα:

Οι δηλώσεις

Βασίλης Καραγεωργίου (ποδοσφαιριστής): "Υψηλοί στόχοι όπως πέρυσι"

"Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό. Θα προσπαθήσουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους, όπως και πέρυσι. Οι νέοι παίκτες που πήραμε είναι πολύ καλοί, τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως άνθρωποι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τέλος να ευχηθώ καλή χρονιά και στις υπόλοιπες ομάδες."

Βασίλης Μπαρτζάλης (ποδοσφαιριστής): "Πρέπει να βρεθεί λύση στο γηπεδικό"

"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ και για την ομάδα μου, αλλά και για τα υπόλοιπα σωματεία να έχουμε μια καλή χρονιά και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα, εγώ ήρθα σε μια καινούρια ομάδα και βλέπω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και ζήλος από την διοίκηση , δηλαδή είναι κοντά μας. Υπάρχει πολύ καλό και ανταγωνιστικό έμψυχο δυναμικό. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή χρονιά και κρυφό μας όνειρο είναι η άνοδος. Το μοναδικό πρόβλημα για μας αυτή τη στιγμή είναι το γηπεδικό για το οποίο πρέπει να βρεθεί μια λύση."

Βασίλης Κυριάκος (προπονητής): "Να φέρουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό"

"Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να έχουν την υγεία τους και αν είναι δυνατόν να βγάλουν την χρονιά χωρίς ούτε έναν τραυματισμό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και μακάρι η καθεμία από αυτές να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό, να παίζουν ποδόσφαιρο σε αθλητικά πλαίσια και να το χαίρονται. Αυτή πρέπει να είναι πάνω-κάτω η φιλοσοφία του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πίεση από την διοίκηση δεν υπάρχει. Έχουμε ενισχυθεί πολύ φέτος και θα προσπαθήσουμε να χαρούμε το ποδόσφαιρο."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης