Βαθμολογία

Μια γροθιά για την άνοδο στους Αμπελόκηπους

Το ιστορικό σωματείο των Αμπελοκήπων, μπορεί να έφτασε να αγωνίζεται πέρυσι στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά κατάφερε να πάρει την άνοδο μετά από μια χρονιά στην οποία πρωταγωνίστησε στην κατηγορία και έτσι πλέον, την σεζόν που μας έρχεται θα αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Στόχος, δεν είναι μόνο η επάνοδος στις μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά και η αξιοποίηση και προώθηση των νέων ταλέντων.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα έκανε άνοιγμα σε παιδιά κυρίως από την γειτονιά των Ταμπάκικων, ενώ και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στην ομάδα θέλοντας να την βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει να επανέλθει στην κορυφή. Το κλίμα είναι άριστο, ενώ οι παίκτες είναι μεταξύ τους αλλά και με την τεχνική ηγεσία μια γροθιά.

Προπονητής στην ομάδα, ανέλαβε ο Άκης Ταυλαρίδης, παιδί που είναι γέννημα-θρέμμα των Αμπελοκήπων, μιας και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και διακρίθηκε ως ποδοσφαιριστής. Φέτος, του δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει τις ικανότητες του και στην προπονητική από την ομάδα που αγαπάει και έχει στην καρδιά του.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Παπαρσένος, Γεωργούλας, Πότσης, Τσιάμπας, Μπίμπας Αλ., Φραχόλι, Σαμαράς, Τσάτσος.  

Ήρθαν: Τάκος(Δήμητρα Γιάννουλης), Κουκιώτης(ομάδα της Εύβοιας), Μαυροδήμος(Δήμητρα Αγιάς), Μπλάνας(ομάδα της Λήμνου), Κακαρδάκης(Λύκοι), Κυριάκης(Ατρόμητος Δασοχωρίου), Βαγιούλης(Μαυροβούνι), Ρέπος(ομάδα της Αλεξανδρούπολης), Τσάκε(Χείμαρρος Μαρμαρίνης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από την διοίκηση της ομάδας, μίλησε ο κύριος Θανάσης Κυρίτσης. Αναλυτικά όσα είπε: «Κατ’ αρχήν, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Άκη Ταυλαρίδη κοντά μας. Πέρυσι τον είχαμε ως ποδοσφαιριστή, ενώ φέτος ως προπονητή, μιας και δέχτηκε την πρόταση μας. Έχει καταφέρει αυτήν την στιγμή να υπάρχει ενότητα και συσπείρωση στην ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Στόχος μας, είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Ξέρουμε, ότι τα πράματα είναι διαφορετικά από πέρυσι και θα είμαστε οργανωμένοι σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το κλίμα, είναι υπέροχο και έτσι πιστεύω ότι θα παραμείνει. Αυτό οφείλεται στον κορμό που έμεινε από πέρυσι, αλλά και στα παιδιά που ήρθαν. Εμείς εδώ προσπαθούμε να μάθουμε στους παίκτες πειθαρχία και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και χαρακτήρες».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Άκης Ταυλαρίδης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Έχω ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τους Αμπελόκηπους και πλέον που ανέλαβα ως προπονητής, ανοίγεται μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι τιμή μου, που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από την ομάδα που αγαπάω. Η ομάδα μας είναι νεανική, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο, ώστε να αγωνιστούν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό, αλλά αυτό θα φανεί από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, μιας και έχουμε νέα παιδιά, που έχουν όρεξη να παίξουν, να τρέξουν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Νίκος Τσιόγκας, Λίλης Δόνος, Γιάννης Μπονόμης, Γιάννης Κυριάκης και Αποστόλης Βαγιούλης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Νίκος Τσιόγκας: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω πως ότι καταφέραμε πέρυσι να το κάνουμε και φέτος. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατηγορία, αλλά πιστεύω ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά πρώτα θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Λίλης Δόνος: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε σκληρή προπόνηση και στόχος μας είναι όχι μόνο να ανεβούμε, αλλά να βγάλουμε και ταλέντα ως ομάδα».

Γιάννης Μπονόμης: «Στόχος μας είναι να ανέβουμε και μακάρι να το πετύχουμε. Κάνουμε σκληρή προπόνηση και θέλουμε να βγάλουμε ταλέντα. Από εκεί και πέρα, είμαστε μια οικογένεια και αυτό πιστεύω ότι είναι θετικό».

Γιάννης Κυριάκης: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας είναι να φύγουμε από αυτήν την κατηγορία. Πιστεύω πως αν παν όλα καλά, η ομάδα μας έχει όλες τις προοπτικές να τα καταφέρει».

Αποστόλης Βαγιούλης: «Εύχομαι πάνω από όλα καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε νέα ταλέντα και να καταφέρουμε να βγούμε κατηγορία. Είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».