Βαθμολογία

Από το "0" με στόχο την κορυφή ο Ελευθεριακός

Ένα γενικό restart ετοιμάζεται να κάνει την νέα σεζόν ο Ελευθεριακός, που άλλαξε διοίκηση και ρόστερ κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, με τον πετυχημένο προπονητή Γιάννη Κυρμιτζόγλου ωστόσο να παραμένει στην θέση του και να ετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του, ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν στην Β΄ ΕΠΣΛ.

Η νέα διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Δημήτρη Δεληγιάννη προσπαθεί να δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ ενθουσιασμένοι.

Άλλωστε, η περσινή ήταν μια δύσκολη χρονιά για το καμάρι του Ελευθερίου, που ξεκίνησε με όνειρα ακόμη και για την άνοδο στην Α'1, αλλά κάποιες "αναποδιές" στην πορεία τους άλλαξαν τα σχέδια. Μάλιστα, μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση ο σύλλογος κινδύνευσε ακόμη και να διαλυθεί, ωστόσο τώρα όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ακόμη και χωρίς το μεγάλο κανόνι της ομάδας, Σπύρο Μπέλτσιο, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό την Συκέα.

Πως κινήθηκε ο Ελευθεριακός στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Γκαραβέλης Β., Γκαραβέλης Θ., Τσίλης Β., Νέος Μ., Τσακμακίδης Β., Γκίνης Β., Δεληγιάννης Β., Καλόγηρος Ν., Κάτσης Μ.

Έφυγαν: Μπέλτσιος Σ., Μόκας Α., Ραπτοτάσιος Π., Συράκης Σ., Χονδροδήμος Π., Κασίδας Λ.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα:

Οι δηλώσεις

Γιάννης Κυρμιτζόγλου (προπονητής): "Φτιάχνουμε την ομάδα από την αρχή"

"Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργάζομαι με την ομάδα του Ελευθεριακού. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Μπορεί να φύγανε 2-3 πολύ καλές μονάδες που είχαμε, αλλά τους αντικαταστήσαμε με κάποιους καινούριους και προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή. Να ευχηθώ και στις υπόλοιπες ομάδες του Νομού Λάρισας καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς παρατράγουδα."

Δημήτρης Δεληγιάννης (ποδοσφαιριστής): "Εξαιρετική η προσπάθεια της νέας διοίκησης"

"Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πρίν πω οτιδήποτε άλλο, εκ μέρους και όλων των παικτών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την νέα διοίκηση για την εξεαιρετική προσπάθεια που κάνει. Στόχος μας για φέτος σαν νέα ομάδα που είμαστε είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο."

Μάριος Κάτσης (ποδοσφαιριστής): "Σκληρή δουλειά για να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε"

"Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι πολλά παιδιά είχαν διάφορα προβλήματα υγείας. Θέλουμε πάνω απ' όλα να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα προέχει η σωτηρία. Εμείς από την πλευρά μας σαν ποδοσφαιριστές υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο μπορούμε."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης