Βαθμολογία

Νεανική και δυναμική η Ομόνοια

Η Ομόνοια Λάρισας, είναι μια ομάδα, που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ποντάρει στα νιάτα, θέλοντας να δώσει έμφαση στις νεαρότερες ηλικίες και σε ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο. Πέρυσι, κατάφερε να παραμείνει στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, κάνοντας μια αρκετά καλή χρονιά, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία των ποδοσφαιριστών.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Φέτος, η Ομόνοια, θέλει το κάτι παραπάνω, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων. Ο προπονητής της ομάδας, Οράσιο Μοράλες προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό συνεργαζόμενος με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, οι οποίοι θέλουν ειδική μεταχείριση κάτι στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός είναι ο πιο κατάλληλος.

Στόχος, είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχει στα πλάνα και η προώθηση των νέων ποδοσφαιριστών με ταλέντο σε μεγαλύτερες κατηγορίες, κάτι για το οποίο η ομάδα φημίζεται τα τελευταία χρόνια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιώργος Γαρνέλης, Γιώργος Μαστρογιώργος και Βαγγέλης Μπίλλης. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Γιώργος Γαρνέλης: «Είμαστε μια ομάδα, με μικρό μέσο όρο ηλικίας, ωστόσο πέρυσι τα πήγαμε αρκετά καλά. Φέτος, έχουμε ανεβάσει τον πήχη και στοχεύουμε λίγο ψηλότερα. Πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα και την άνοδο. Μέσα από την καθημερινή προπόνηση και δουλειά, θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Γιώργος Μαστρογιώργος: «Πέρυσι, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα και αυτό μας οδήγησε να αγωνιστούμε στα μπαράζ. Φέτος, πιστεύω ότι μπορούμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και να έχουμε μια καλή και σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα».

Βαγγέλης Μπίλλης: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και θα αγωνιστούμε στο Β’ Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Φέτος ήρθαν πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, αλλά και στους συμπαίκτες μου».