Βαθμολογία

Βροχή τα μπουγελώματα και στην Ελλάδα

Το Ice Bucket Challenge ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

Αυτό που έπρεπε να κάνει κάποιος ήταν να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο περιλούζει τον εαυτό του με νερό που περιέχει πάγο και να ορίσει τους επόμενους 3 που προκαλεί να επιχειρήσουν το ίδιο. Όποιος δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμα εντός 24 ωρών θα έπρεπε να κάνει δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα εκείνου που έκανε την πρόκληση.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε από το εξωτερικό για φιλανθρωπικό σκοπό γίνεται αγαπημένη ενασχόληση και των εγχώριων celebrities οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο αποδέχονται την πρόκληση και δέχονται να μπουγελωθούν δημόσια με έναν κουβά παγωμένο νερό, στο πλαίσιο του «Bucket Challenge».

Έτσι, μετά το Δημήτρη Ουγγαρέζο, το Φώτη Σεργουλόπουλο, την Πόπη Τσαπανίδου και οι παρουσιαστές του Πρωινού ΑΝΤ1 Νίκος Ρογκάκος και Μπάγια Αντωνοπούλου υπεβλήθησαν σε εθελούσια ψυχρολουσία και προκάλεσαν τους «απέναντι» από την πρωινή εκπομπή του Mega Δημήτρη Τάκη, Ράνια Τζίμα και Βασίλη Λυριτζή να κάνουν το ίδιο. Εκκρεμεί ακόμη η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου και της ομάδας του ΦΜ Live οι οποίοι προκλήθηκαν από το Φώτη Σεργουλόπουλο, καθώς και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη τον οποίο προκάλεσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Πηγή: agelioforos.gr