Βαθμολογία

Νέο ξεκίνημα για την Δόξα Αρμενίου

Η Δόξα Αρμενίου, είναι μια ομάδα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας. Σωματείο με ιστορία και με διακρίσεις, που διακρίνεται αρκετά για το φίλαθλο κοινό του, που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα όποτε χρειαστεί. Επιπλέον, λόγω του ότι πρόκειται για μεγάλο χωριό, έχουν βγει από εκεί μεγάλοι ποδοσφαιριστές που ο καθένας έχει γράψει την δική του ιστορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Την χρονιά που μας πέρασε η ομάδα του Αρμενίου, αγωνίστηκε στον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κάνοντας μια καλή πορεία. Πλέον η Δόξα κάνει μια νέα αρχή, στην ίδια κατηγορία, θέλοντας να πανηγυρίσει μια άνοδο στο τέλος και να επιστρέψει στα μεγαλεία του παρελθόντος, όταν και πρωταγωνιστούσε στις μεγάλες κατηγορίες.

Μάλιστα, πετύχαμε τους ποδοσφαιριστές την ώρα που πραγματοποιούσαν ασκήσεις γυμναστικής με βάρη, στο Δημοτικό Γυμναστήριο του χωριού, γεγονός πρωτόγνωρο στα δρώμενα του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας. Έτσι, από ότι φαίνεται φέτος το Αρμένιο τραβάει προς την …Δόξα, έχοντας μεγάλους στόχους, ενώ σίγουρα είναι πολυτέλεια για την ομάδα και την κατηγορία η επιστροφή του Καψούρη από την Αμυγδαλέα, ποδοσφαιριστής που η καταγωγή του είναι από το χωριό και πέρυσι σκόραρε αρκετές φορές στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, όπου και αγωνιζόταν.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Καψούρης(Αετός Αμυγδαλέας), Γιαννούχος, Καραδημήτρης(Διαγόρας Στεφανοβικείου/ΕΠΣ Θεσσαλίας)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από την διοίκηση της ομάδας, μίλησε ο κύριος Γιώργος Οικονόμου, που είναι ταμίας στην ομάδα. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η Δόξα Αρμενίου φέτος, κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με παιδιά από το χωριό, νεαρής ηλικίας. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 23-24 χρονών. Επίσης, φέτος επέστρεψε στο χωριό μετά από χρόνια ο Βασίλης Καψούρης, που είναι επιθετικός. Προπονητής στην ομάδα, παρέμεινε ο Γιώργος Κουτέρης, που κι αυτός είναι από το χωριό και ήταν και πέρυσι στην ομάδα. Η ομάδα επίσης έχει πάρει δυο παιδιά από το Στεφανοβίκειο, τον Γιώργο Γιαννούρο και τον Δημήτρη Δαλακούρα, ενώ έχουμε σκέψεις και για άλλες μεταγραφές. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πάνω από όλα θέλουμε να βγουν μπροστά τα παιδιά από το χωριό μας. Το κλίμα, είναι πάρα πολύ καλό, οικογενειακό θα έλεγα. Όπως βλέπετε έχουμε και νέες συνθήκες προπόνησης, με γυμναστήριο για τους παίκτες, που είναι μια φετινή καινοτομία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Ρενάτο Χίσα, Σεμπάτιαν Σολάκου, Κωνσταντίνος Καρακυρίτσης και Παναγιώτης Καμπανάς. Αναλυτικά όσα είπαν.

Ρενάτο Χίσα: «Θέλουμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με νέα άτομα. Μέσα από την πολλή δουλειά, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ανέβουμε και κατηγορία. Έχουμε νέο υλικό με παιδιά από το χωριό αλλά και τις γύρω περιοχές. Εύχομαι μια καλή σεζόν για όλους».

Σεμπάστιαν Σολάκου: «Η νέα χρονιά στο Αρμένιο θα είναι πολύ καλή γιατί η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά. Πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, από εκεί και πέρα, ότι προκύψει στην πορεία του πρωταθλήματος».

Κωνσταντίνος Καρακυρίτσης: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα φέτος θα στηριχτεί σε παιδιά από το χωριό. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα, ότι προκύψει».

Παναγιώτης Καμπανάς: «Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάνω από όλα υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Η Δόξα Αρμενίου κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα, τόσο για τους παράγοντες, όσο και για τους παίκτες, αφού θα στηριχτούμε σε νέα παιδιά. Όσο μπορούμε εμείς οι παλιότεροι πρέπει να βοηθήσουμε. Εύχομαι να τα πάμε πάρα πολύ καλά και ότι προκύψει».