Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία για τον Τύρναβο

Μπορεί ο Τύρναβος να προηγήθηκε με 3-0 στη Νέα Αγχίαλο πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, ωστόσο ο Πύρασος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, σε ένα χορταστικό φιλικό που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, λοιπόν, πέτυχε δύο μαζεμένα γκολ με Μιλουτίνοβιτς στο 17' και Σολφερίνο στο 18', ενώ ο δεύτερος σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 27'.

Ωστόσο, οι νεοφώτιστοι της Γ' Εθνικής δεν τα παράτησαν και μείωσαν αρχικά στο 40' με το αυτογκόλ του Κισκαμπάνη. Στο 48' ο Δαμάσκος ήταν εκείνος που έγραψε το 2-3, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σπύρος Γκάγκας με κεφαλιά στο 56'.

ΠYΡΑΣΟΣ (Nίκος Χατζηκυριακίδης): Βαν ντε Γουίχε (28′ Χαλάτσης-60' Στούκας), Σπ. Γκάγκας (72′ Ζητούδης), Χάνος (22′ Στεφανής), Γ. Κοντοβάς (63′ Σιδηρόπουλος), Βαγγελάκος (60′ Μακανίκας), Πλαβός (72′ Λ. Γκάγκας), Κοτζαθανάσης, Μυργιώτης (31′ Δαμάσκος), Π. Κοντοβάς (60′ Γκίκα), Σφάκας (31′ Μαλακασιώτης), Αναστασίου (63′ Βούλγαρης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης (46′ Ντάλλας), Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος (65′ Καραμπούζης), Σιάτρας (46′ Σαμαράς), Κισκαμπάνης, Γεωργίου (75′ Δημολιός), Σκαθαρούδης (46′ Στεργιανός), Νταντίδης, Ότα (46′ Τσούκαλος), Σολφερίνο, Μιλουτίνοβιτς.

Φέρνει κοινοτικό αριστερό μπακ!

Κοντά στη συμφωνία με έναν κοινοτικό παίκτη είναι η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ανακοίνωσε πως έχει βρεθεί ένα αριστερό μπακ που πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει η ομάδα του Τυρνάβου. Η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.