Βαθμολογία

Κάτι καλό ετοιμάζεται στον Πανιώνιο...

Νέα χρονιά, νέος προπονητής και νέοι στόχοι στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες την νέα χρονιά, που όλοι θέλουν να είναι καλύτερη από πέρυσι.

Μπορεί ο νέος προπονητής Δημήτρης Παπαδημητρίου να μην έχει προλάβει να προσαρμοστεί πλήρως, λόγω του ότι δεν έχει προλάβει να γνωρίσει τις δυνατότητες όλων των παικτών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο σύλλογος θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στην έναρξη ενός πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος όπως αναμένεται να είναι η φετινή Β΄ ΕΠΣΛ.

Πάντως, αν η ομάδα δεν είχε υποστεί στην μέση της περσινής χρονιάς εκείνη την βαριά τιμωρία λόγω της υπόθεσης με την παράνομη συμμετοχή ποδοσφαιριστή, ίσως σήμερα ο Πανιώνιος να έκανε την προετοιμασία του με το μυαλό στην Α'1. Όλα αυτά είναι υποθετικά βέβαια...

Οι "πάνθηρες" είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια καλή πορεία και γι' αυτό δουλεύουν σκληρά. Η νέα διοίκηση προχώρησε σε πέντε μεταγραφικές κινήσεις με την ελπίδα, ότι θα βοηθήσουν τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του.

Πως κινήθηκε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Βασιλείου Π., Ευθυμίου Παν., Ευθυμίου Παρ., Κίτσας Γερ., Ζήσης Φ.

Έφυγαν: Ιορδανίδης Ν., Ελιζόπουλος Σπ., Βασιλείου Β.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

Η νέα διοίκηση

Πρόεδρος: Άγγελος Στρατής.
Αντιπρόεδρος: Αργύρης Κίτσας.
Ταμίας και Γεν. Αρχηγός: Γιώργος Μουκάνης.
Έφορος: Χαράλαμπος Ιορδανίδης.
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Παλάκας.
Μέλη: Χρήστος Στρατής, Παναγιώτης Στρατής, Νεκτάριος Κίτσας, Παρασκευάς Γκριτζόβαλος.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου, Άγγελος Κίτσας δεξιά με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Μουκάνη

*Η διοίκηση του Πανιωνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμμετοχή του στην λαχειοφόρο που έτρεξε τις προηγούμενες ημέρες, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε είναι το 2926.

Οι δηλώσεις

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις, πρώτος τοποθετήθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός, Παναγιώτης Κίτσας και ο Δημήτρης Καρδαμίλης.

Δημήτρης Παπαδημητρίου (προπονητής): "Να τερματίσουμε τουλάχιστον στην 3άδα"

"Να ευχηθώ καλή χρονιά και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πάντα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού, χωρίς τραυματισμούς και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα να πρωταγωνιστήσουμε και αυτό σημαίνει να τερματίσουμε τουλάχιστον στην τριάδα. Αν δεν υπάρξουν τραυματισμοί και απουσίες, γιατί πολλά από τα παιδιά θα λείπουν για επαγγελματικούς λόγους από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε. Η συνεργασία μου με την διοίκηση είναι πάρα πολύ καλή, οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι και φέτος βλέπουν πολύ καλύτερη οργάνωση τόσο σε διοικητικό, όσο και σε προπονητικό τομέα. Αυτό βοηθάει στο να υπάρχει ένας ενθουσιασμός που βοηθάει. Για μένα είναι νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύω ότι σε 2-3 εβδομάδες θα μπορώ να έχω πλήρη άποψη για το επίπεδο του ρόστερ."

Παναγιώτης Κίτσας (ποδοσφαιριστής): "Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες"

"Οι στόχοι μας για την φετινή χρονιά είναι πολύ υψηλότεροι από τους περσινούς. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με την σωστή νοοτροπία και να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος, θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που υπάρχουν για εμάς και μέσα από την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει."

Δημήτρης Καρδαμίλης (ποδοσφαιριστής): "Μπορούμε ακόμη και το πρωτάθλημα"

"Οι στόχοι της ομάδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι υψηλοί. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ και μπορούμε ακόμη και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Καλή χρονιά να έχουμε με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς."

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την προπόνηση της Δευτέρας:

Αχιλλέας Ζαχαρούλης