Βαθμολογία

Θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για AEL FC ARENA

Έντονα ακούγεται τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Λάρισας, πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ για την νέα σεζόν, που θα είναι για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 29 Αυγούστου, θα γίνει στο AEL FC ARENA.

Σίγουρα, κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά θετικό, αν κρίνει κανείς και από τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτό το παιχνίδι για την ΑΕΛ, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή, μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει ως τόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού, το γήπεδο Αλκαζάρ.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, τόσο η πλευρά του Βαγγέλη Πλεξίδα, όσο και αυτήν της ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε., βρίσκονται σε συζητήσεις και θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, ώστε η Βασίλισσα να δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στο «σπίτι» της. Κάτι τέτοιο ωστόσο, φαντάζει αρκετά δύσκολο, ωστόσο οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να έχουν κάθε καλή διάθεση η ΑΕΛ να παίξει στο νέο γήπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, κανείς από τους δύο δεν θα έχει κάποια ευθύνη, καθώς υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα στην μέση, για τα οποία δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να διευθετηθούν. Από την άλλη, αν το ματς με την ομάδα του Βόλου δεν γίνει στο AEL FC ARENA, τότε το πιο πιθανόν είναι να γίνει εκεί το φιλικό των βυσσινί με την ΑΕΚ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτέμβρη.