Βαθμολογία

Δίνει Ντέστρο για να πάρει... Τόρες!

Λέτε να δούμε σε λίγες ημέρες τον Φερνάντο Τόρες στη Serie A με τη φανέλα της Ρόμα και τον Ματία Ντέστρο στην Premier League με αυτήν της Τσέλσι; Διόλου απίθανο αν λάβουμε υπόψη τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία που θέλουν τις δύο ομάδες να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην ανταλλαγή των δύο επιθετικών.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπολογίζει τους Ντιέγκο Κόστα και Ντιντιέ Ντρογκμπά ως βασικό δίδυμο για την επίθεση της Τσέλσι με αποτέλεσμα ο Φερνάντο Τόρες να αποτελεί τρίτη επιλογή, με τη Ρόμα να προσπαθεί να επωφεληθεί αυτό το γεγονός για να κάνει δικό της τον "Ελ Νίνιο".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Times", η διοίκηση των Ρωμαίων επικοινώνησε με τους Λονδρέζους θέλοντας να μάθει αν είναι προς πώληση ο Ισπανός φορ, με τους "τζαλορόσι" να φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν τον Ντέστρο προκειμένου να κλείσουν τη συμφωνία με την Τσέλσι.

Σημειώνεται πως το περασμένο Σαββατοκύριακο ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα Βάλτερ Σαμπατίνι είχε ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα για να διαπραγματευτεί με την Τότεναμ την περίπτωση μεταγραφής του Ντέστρο, με τους Ιταλούς να κοστολογούν τον παίκτη στα 25.000.000 ευρώ.