Βαθμολογία

Θέλει και μπορεί να αναγεννηθεί το Πουρνάρι

Μια από τις πολλές ομάδες που αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα είναι η Αναγέννηση Πουρναρίου, που μετά τις περιπέτειες της περσινής σεζόν αποφάσισαν να εμπιστευτούν τα "κλειδιά" του συλλόγου στον καταξιωμένο και φιλόδοξο τεχνικό, Κώστα Μπακατσή. Οι άνθρωποι της Αναγέννησης θέλουν να δουν την ομάδα τους να κάνει το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά και ο Κώστας Μπακατσής φαντάζει ως ο πλέον ιδανικός για να την καθοδηγήσει.

Παράλληλα, το Πουρνάρι προχώρησε σε οκτώ πολύ ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες αναμένεται να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου, τόσο αγωνιστικά, όσο και κοινωνικά.

Αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας για την Αναγέννηση που δείχνει να βαίνει καλώς. Οι παίκτες εμφανίζονται πολύ ενθουσιασμένοι και ορεξάτοι από τις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι το "καμάρι" του Πουρναρίου βρίσκεται στον σωστό δρόμο, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει την φετινή χρονιά.

Πως κινήθηκε η Αναγέννηση Πουρναρίου στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Ρακιντζόγλου, Τατίας, Φωλήνας, Βασίλιεβ, Παλαμιώτης, Κατσιάνης, Κακαγιάννης, Παπαγιαννόπουλος.

Έφυγαν: Μανιώτης, Λευθέρης, Ζιώγας, Μπούφης, Παπαρίσης.

Η διοίκηση

Οι δηλώσεις

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις πρώτοι τοποθετήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Δημουλός και Γιώργος Ζαϊρές, ενώ τελευταίος τον λόγο πήρε ο νέος κόουτς Κώστας Μπακατσής.

Γιώργος Δημουλός: "Να αποφύγουμε τα περσινά"

"Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία και μια χρονιά με υγεία. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα φανεί ανταγωνιστική και δεν θα έχει τις περιπέτειες που είχε την περσινή σεζόν. Σε αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν οι μεταγραφές που κάναμε. Τέλος να ευχηθούμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο."

Γιώργος Ζαϊρές: "Πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα"

"Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα σωματεία του Νομού καλή χρονιά με υγεία. Στόχος μας είναι να είμαστε καλά πάνω από όλα και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα το οποίο θεωρώ ότι φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό."

Κώστας Μπακατσής: "Υπάρχει καλό κλίμα και οργάνωση"

"Καταρχάς να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, πάνω απ' όλα χωρίς τραυματισμούς, χωρίς βία στα γήπεδα και φυσικά να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια στο χωριό. Από την πλευρά μου όταν πρόκειται να αποφασίσω για το αν θα καθίσω στον πάγκο μιας ομάδας, τα πρώτα στοιχεία που κοιτάζω είναι το αν υπάρχει καλό κλίμα και οργάνωση. Μέχρι στιγμής ότι μου έχουν υποσχεθεί από την διοίκηση έχει πραγματοποιηθεί. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Κάναμε όλες τις μεταγραφές που θέλαμε. Σε ότι αφορά τους στόχους, εννοείται ότι θέλουμε να αποφύγουμε τις περιπέτειες της περσινής σεζόν και αν μπορέσουμε να μπούμε στις προνομιούχες θέσεις που θα οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο δεν θα πούμε και όχι..."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης