Βαθμολογία

"Γλυκοκοιτάζει" την Α΄1 το Χειμάδι...

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 18/8 την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα να αλλάζει ουσιαστικά σελίδα, αφού ο προπονητής Κώστας Ρεντούμης αποχώρησε για να καθίσει στον πάγκο των Καλαρρυτών, με τον έμπειρο προπονητή Θανάση Κολονιώτη να είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης.

Η ομάδα του Χειμαδίου ξεκινά την χρονιά με αποκλειστικό στόχο να πρωταγωνιστήσει και αυτό φάνηκε και από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα μπορούσαν άνετα να είναι ομάδας Α'1 ή ακόμη και Α' ΕΠΣΛ.

Οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές στον σύλλογο και όλοι είναι αποφασισμένοι να δούνε τον Ολυμπιακό να κάνει μια καλή πορεία, όπως και αν μεταφράζεται αυτό.

Πως κινήθηκε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τώρα:

Ήρθαν: Λίταινας Μ., Λίταινας Α., Πότσης, Κλέιβι, Κοντογιάννης, Σεβδαλής.

Έφυγαν: Κουλούρης, Κωνσταντάς, Κόκκινος, Παρασχάκης, Δασκαλόπουλος, Νεϊμάρογλου, Μικερτζής, Σκύφτας, Χλόπτσιος, Βασιλόπουλος, Μπάτζιος, Τράντος, Ντρέου.

Οι μεταγραφές:

Η διοίκηση:

Οι δηλώσεις:

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις, από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Γιώργος Καραντώνης και Γιώργος Νούσιος, στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής Θανάσης Κολονιώτης, ενώ το Δ.Σ. εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Βασίλη Νούσιο.

Αναλυτικά

Γιώργος Καραντώνης (ποδοσφαιριστής): "Στις δυνατότητες μας η άνοδος"

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Νομού. Προσπαθούμε μέσα από την σκληρή δουλειά να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο ενόψει της νέας χρονιάς και αν μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο Β΄ τοπικό. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να δείξουμε αυτό το ανταγωνιστικό πρόσωπο είναι στις δυνατότητες μας ακόμη και να ανεβούμε στην Α'1."

Γιώργος Νούσιος (ποδοσφαιριστής): "Θα μας βοηθήσουν οι μεταγραφές"

"Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και υγεία πάνω απ' όλα. Τώρα σε ότι αφορά την ομάδα μας στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στην Β' ΕΠΣΛ και σε αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ οι νέες μεταγραφές και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε και την άνοδο."

Θανάσης Κολονιώτης (προπονητής): "Να μην υπάρξουν έκτροπα"

"Ξεκινάμε την νέα χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Έχουμε κάνει καλές μεταγραφές. Είμαστε μια νέα ομάδα που αναμένεται να βασιστεί στην εμπειρία των νέων παιδιών που ήρθαν, στο ταλέντο που υπάρχει από τους νεαρούς και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Σκοπός μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε όπως έχω ξαναδηλώσει. Πάμε για κάτι καλό και φυσικά να μέσα από τα αποτελέσματα έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι. Εύχομαι υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι αγώνες να γίνονται μέσα σε αθλητικό πνεύμα, να μην υπάρχουν έκτροπα και να μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας είναι ερασιτεχνικό και να μην δημιουργούμε με την σειρά μας προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους."

Βασίλης Νούσιος (πρόεδρος): "Η Α'1 στην άκρη του μυαλού μας"

"Καλή χρονιά σε όλους να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου. Για το Χειμάδι φέτος ο αρχικός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, αλλά και στην άκρη του μυαλού μας βρίσκεται η Α'1. Κάναμε πέντε μεταγραφές παικτών επιπέδου Α' κατηγορίας, παρέμειναν και ο Νούσιος με τον Καραντώνη που ήρθαν πέρυσι από την Μελιβοία, οπότε μας κάνουν εφτά παίκτες Α΄ κατηγορίας. Άνετη παραμονή λοιπόν και αν επιτευχθεί νωρίς αυτό, γιατί να μην κυνηγήσουμε και την άνοδο στην Α'1..."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης