Βαθμολογία

«Θύελλα» η Ελάτεια, βάζει πλώρη για τα καλά…

Η συνταγή της επιτυχίας, το οικογενειακό κλίμα στον σύλλογο

Πέρυσι για την Ελάτεια ήταν η χρονιά της, μιας και πέρασε σαν πραγματική θύελλα και κατάφερε να αναρριχηθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο, η ομάδα δούλεψε σκληρά και ήρθε η ώρα να ευοδώσουν οι καρποί της.

Της Βάσως Γκατζούλη

Φέτος το σωματείο παρουσιάζεται πάλι ανταγωνιστικό αφού κρατήθηκε ο βασικός κορμός και ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες, όλοι τους θέλουν από την αρχή την άνετε παραμονή και θα παλέψουν να πάνε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Τσιάκος Χ., Κούκος Θ.

Ήρθαν: Μάντζαρης Ι. (Αστέρα Νέου Περιβολίου), Σδράγκας Γ. (Ιπποκράτη), Πάσχος Κ. (Παραπόταμος), Μπλιώνας (Παραπόταμος), Κουτσουρούμπας Μ. (Ιπποκράτη), Γκάτας Ν. (Νέα Πολιτεά).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σολωμός Ιωάννης: «Να διατηρηθούμε άνετα στην κατηγορία»

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε στο athleticlarissa.gr ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σολωμός Ιωάννης. Αναλυτικά τόνισε: «Εύχομαι σε όλους τους παίκτες υγείας, να είναι δυνατοί και ορεξάτοι, ξεκινήσαμε πέρυσι μια προσπάθεια που πραγματικά έφερε καρπούς. Στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί στην κατηγορία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο».

Στογιάννος Νίκος: «Καλό κράμα παλιών και νέων παικτών»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας κ. Στογιάννος Νίκος τόνισε: «Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό στην Β’ ΕΠΣΛ γιατί έχει πολύ καλές ομάδες, εμείς έχουμε ένα καλό κράμα παλιών και νέων παικτών, θέλουμε να δέσει και να παίξουν και τα παιδιά από το χωριό. Εύχομαι σε όλους υγεία και για την ομάδα μου να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, δηλώσεις έκαναν οι: Ζιάκος Στέλιος, Χαλίτσιος Κώστας, Καραγιώρος Κώστας, Μάλτζαρης Γιάννης, Πάσχος Κώστας.

Ζιάκος Στέλιος: «Και γιατί όχι και ένα άλμα…»

«Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, η ομάδα μας όμως ενισχύθηκε με τέσσερις έμπειρους νέους παίκτες. Είμαστε μεταξύ μας πολύ δεμένοι, πιστεύω πως δεν βρισκόμαστε τυχαία σε αυτή τη κατηγορία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και γιατί όχι και ένα άλμα...».

Χαλίτσιος Κώστας: «Η ομάδα θα πάει παραπάνω»

«Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Άλλες ομάδες θα μάχονται για την πρωτιά και άλλες για να κρατηθούν. Εμείς καταφέραμε και παρέμεινε ο βασικός κορμός και πιστεύω πως η ομάδα θα πάει παραπάνω από εκεί που ήταν γιατί έχει ενισχυθεί ποιοτικά».

Καραγιώρος Κώστας: «Γρήγορη σωτηρία»

«Σίγουρα το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον φέτος. Η ομάδα μας έχει πολύ ωραίο κλίμα αρκεί να δέσουν οι παλιοί με τους καινούριους. Να κάνουμε μια όμορφη πορεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να έχουμε γρήγορη σωτηρία».

Μάλτζαρης Γιάννης: «Άνετη παραμονή»

«Εύχομαι υγεία σε όλους, μέσα στην ομάδα είμαστε όλοι φίλοι, πιστεύω πως θα έχουμε άνετη παραμονή και μια αξιόλογη χρονιά».

Πάσχος Κώστας: «Να δουλέψουμε σκληρά»

«Το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια και πολύ πιο δυνατό. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ μας, με την διοίκηση και το προπονητή στο πλευρό μας. Ο πρώτος στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και γιατί όχι αν δουλέψουμε σκληρά να παλέψουμε και για την άνοδο!».

Εικόνες από την προπόνηση της Τετάρτης...