Βαθμολογία

Με την ίδια φιλοσοφία ο Φιλοκτήτης

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, φημίζεται για το γεγονός πως κάθε χρόνο «παράγει» νεαρούς ποδοσφαιριστές και με ταλέντο, οι οποίοι στην συνέχεια πηγαίνουν σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών, ώστε να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Άλλωστε, αυτήν είναι και η φιλοσοφία της ομάδας των παραλίων, τα τελευταία χρόνια, κάτι που συνεχίζεται και φέτος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στην θέση του προπονητή ήρθε ο Αποστόλης Έξαρχος, που είναι νεαρός σε ηλικία αλλά έχει πολλές φιλοδοξίες. Από την άλλη, μπορεί να είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τον Φιλοκτήτη, ωστόσο τα ταλέντα πάντα μπορούν να κάνουν την διαφορά, ενώ η ομάδα έχει κάνει όνομα τα τελευταία χρόνια για το ότι στηρίζεται σε αυτά και βγαίνει ασπροπρόσωπη. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα η ομάδα και αν θα καταφέρει και φέτος να κάνει την διαφορά.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Γεωργούλας, Γκόλαντας, Λιάκος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Αποστόλης Έξαρχος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Φέτος, περιμένουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Έχουμε ρίξει ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας και πιστεύουμε ότι με την δουλειά θα πάμε καλύτερα και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι κινήσεις μας μεταγραφικά, δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με δύο παίκτες ακόμα.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, δηλώσεις έκαναν οι Θοδωρής Γεωργούλας και Ηλίας Γκουντάρας. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Θοδωρής Γεωργούλας: «Στην ομάδα αυτήν βρισκόμουν πριν 10 χρόνια, αλλά γύρισα και πάλι. Πλέον η ομάδα είναι πιο νεανική. Αυτήν την στιγμή έχει χαμηλό μέσο όρο και με σκληρή δουλειά θα πάμε για να σωθούμε. Πιστεύω το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και θα υπάρχουν δύο γκρουπ ομάδων. Κάποιες από αυτές που θα παλέψουν για την σωτηρία και κάποιες άλλες που έχουν πιο υψηλούς στόχους. Εμείς ευελπιστούμε να τα πάμε καλά και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ηλίας Γκουντάρας: «Πρώτα από όλα θέλουμε να κοιτάξουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο βγει. Θέλουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο φέτος και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.