Βαθμολογία

Ανασυντάσσεται ο Μαχητής Τερψιθέας

Μπορεί ο Μαχητής Τερψιθέας πέρυσι να υποβιβάστηκε από την Γ’ Εθνική κατηγορία, στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, ωστόσο η ομάδα της Τερψιθέας είναι έτοιμη να κάνει νέα αρχή στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Βέβαια, μπορεί να έφυγαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο νέος κόουτς της ομάδας, Γιώργος Καμάκας θα προσπαθήσει να χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας να αποχώρησαν, ωστόσο το νέο υλικό είναι καλό, ενώ παράλληλα υπάρχει όρεξη από τους παίκτες ώστε να βοηθήσουν την ομάδα μέσα από την σκληρή δουλειά.

Έτσι, η φετινή χρονιά θα είναι μεταβατική για τον Μαχητή, που θέλει να ανασυνταχθεί μετά τον περσινό υποβιβασμό και να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στον μαραθώνιο της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Μόσιαλος, Τσένος, Παπαδημητρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιώργος Καμάκας, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες. Εμείς δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ μας και είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Η αποστολή μας είναι δύσκολη αυτήν την στιγμή, ευελπιστούμε όμως μέχρι τέλος Αυγούστου να έχουμε κάνει κάποιες απαραίτητες προσθήκες στην ομάδα και να παρουσιάσουμε σε πρώτη φάση ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Θοδωρής Μολάς και Αχιλλέας Παπαρσένος. Αναλυτικά όσα είπαν.

Θοδωρής Μολάς: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς σε όλους. Εύχομαι να κάνουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τον στόχο μας και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα».

Αχιλλέας Παπαρσένος: «Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί, παρά το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε. Έχουμε υψηλούς στόχους και θα κάνουμε ότι μπορούμε με τα υπόλοιπα παιδιά για έναν καλύτερο Μαχητή».