Βαθμολογία

«Αγαπάς το ποδόσφαιρο; - Γίνε Διαιτητής!»

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, ανακοινώνεται ότι αρχίζουν αύριο Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, οι εγγραφές στην νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, που προκηρύχτηκε να λειτουργήσει στην Ένωση Λάρισας, σε συνεργασία πάντα με τον Σύνδεσμο Διαιτητών του Νομού μας. Όπως είναι ήδη γνωστό, τα μαθήματα της νέας Σχολής θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν σε ένα περίπου μήνα.

Υπεύθυνος λειτουργίας της εν λόγω Σχολής είναι ο εκπαιδευτής και παρατηρητής Διαιτησίας Στέλιος Νίτσας, που παράλληλα είναι και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ. Στη διάρκεια των μαθημάτων της Σχολής, θα κληθούν και θα έρθουν στην πόλη μας για να διδάξουν διάφορα άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, αναγνωρισμένα μέλη της Ελληνικής Διαιτησίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στην πορεία του χρόνου. Επίσης στην εν λόγω Σχολή θα διδάξουν όλοι οι εκπαιδευτές – παρατηρητές Διαιτησίας, που ανήκουν στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.

Όσοι νέοι και νέες, που γεννήθηκαν από το 1990 μέχρι και το 1998, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, έχουν απολυτήριο τουλάχιστον Γυμνασίου και επιθυμούν να γίνουν διαιτητές ποδοσφαίρου, μπορούν να δηλώσουν την επιθυμία τους αυτή, μέχρι και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στη Γραμματεία της Ένωσης, Αδριανού 12, τηλ. 2410 288241 ή στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, Πανός 14, 4ος όροφος, τηλ. 2410 254477, τις βραδινές ώρες. Για επιμέρους πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο κινητό τηλέφωνο του υπεύθυνου της Σχολής Στέλιου Νίτσα, 6937 181074.