Βαθμολογία

Νέο μεταγραφικό «μπλόκο» στην Μπαρτσελόνα!

Η FIFA απέρριψε την έφεση της Μπαρτσελόνα για την τιμωρία της και έτσι ισχύει η απαγόρευση μεταγραφών. Δεν θα μπορούν να πάρουν παίκτες οι «μπλαουγκράνα» το χειμώνα και το καλοκαίρι του 2015.

Δεν τη γλίτωσε τελικά η Μπαρτσελόνα. Η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA απέρριψε την προσφυγή του καταλανικού συλλόγου αλλά και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας κατά της τιμωρίας απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στους «μπλαουγκράνα» για τις μεταγραφές ανήλικων ξένων παικτών. 

Αρχικά η «Μπάρτσα» είχε πετύχει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής μέχρι να εκδικαστεί η έφεσή της κι έτσι μπόρεσε αυτό το καλοκαίρι να κάνει μεταγραφές. Όμως μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορεί να αποκτήσει γηγενείς ή ξένους παίκτες τόσο στη χειμερινή όσο και στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2015. 
Παράλληλα στην Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε πρόστιμο 370.000 ευρώ και στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου 413.000 ευρώ, ενώ αμφότερες καλούνται να συμμορφωθούν με τις διατάξεις περί απαγόρευσης μεταγραφών ανήλικων ξένων παικτών.