Βαθμολογία

Όλη η Ρεάλ θέλει Ντι Μαρία, αλλά…

Οι οπαδοί της Ρεάλ, αλλά και οι Ρονάλντο και Ράμος ζήτησαν την παραμονή του Άνχελ Ντι Μαρία. Όμως δύσκολα δεν θα πωληθεί ο Αργεντινός εξτρέμ. Μαν. Γιουνάιτεντ και Παρί τα φαβορί.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον χαρακτήρισε «κορυφαίο παίκτη της Ρεάλ». Ο κόσμος στο «Μπερναμπέου» τον χειροκρότησε ίσως περισσότερο από τον Ρονάλντο ή τον Μπέιλ. Όμως ο Άνχελ Ντι Μαρία δύσκολα θα παραμείνει στη «βασίλισσα». 

Όταν στον χθεσινό πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο ο Ντι Μαρία πέρασε σαν αλλαγή στο 75’, το γήπεδο «σείστηκε» από χειροκροτήματα με τον κόσμο να… διαδηλώνει εμμέσως υπέρ της παραμονής του στην ομάδα. 

Σύμφωνα με τη Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος έχουν ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον κρατήσει στην ομάδα. 

Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο 26χρονος εξτρέμ θα αποτελέσει παρελθόν. Αφενός μεν γιατί υπάρχει πλέον πληθώρα επιλογών στους μεσοεπιθετικούς και αφετέρου (και κυριότερο) για να μπουν χρήματα στα ταμεία της Ρεάλ, που «άδειασαν» με τις μεταγραφές των Τόνι Κρόος και Χάμες Ροντρίγκες. 

Η Μαν. Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν ερίζουν για τον Ντι Μαρία και εκτιμάται πως μία εκ των δύο, με φαβορί την πρώτη, θα καταφέρουν μέχρι τις 31 Αυγούστου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος να τον κάνει δικό της.