Βαθμολογία

Τριπλή ενίσχυση για τον Ηρακλή

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του «γηραιού» θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής οι Παναγιώτης Λαδάς (19 ετών, τερματοφύλακας) και Πασχάλης Κάσσος (23 ετών, μεσοεπιθετικός), οι οποίοι συμμετείχαν στην προετοιμασία του «Γηραιού», και σήμερα βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στη Μίκρα, υπογράφοντας αμφότεροι συμβόλαια τριετούς διάρκειας.

Παράλληλα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή, για τα επόμενα πέντε χρόνια, υπέγραψε και ο Μίλτος Στεφανίδης (κεντρικός μέσος), μέλος μέχρι πρότινος της δεύτερης ομάδας του συλλόγου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Πασχάλης Κάσσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία Βώλακα και στην συνέχεια πέρασε από Προσοτσάνη ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας. Σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Μίκρας υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και αμέσως μετά δήλωσε: «Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι από σήμερα και το δικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα ότι θα δουλέψω σκληρά για να πετύχει η ομάδα το μοναδικό της στόχο, την άνοδο».

Ο Παναγιώτης Λαδάς ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αργοναύτη Κατακάλου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στον Αστ. Τρίπολης, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ-19. Υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο τριών ετών και στην συνέχεια δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα που έχει υψηλές προσδοκίες και στόχους. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της και να καθιερωθώ μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις δικαιώνοντας έτσι όσους πίστεψαν σε μένα».

Ο Μίλτος Στεφανίδης αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην β’ ομάδα του Ηρακλή και μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Αμέσως μετά δήλωσε με φανερή τη χαρά στο πρόσωπο του: «Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος και δικαιωμένος καθώς περίμενα πολύ καιρό για αυτό και προσπάθησα πολύ. Νομίζω ανταμείφθηκα με τον καλύτερο τρόπο και πέρα από τον προπονητή κ. Νίκο Παπαδόπουλο θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και κυρίως τους Πορτουλίδη, Μπουκουβάλα που με βοηθήσανε πάρα πολύ».